ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРЕДАЈУ ОРУЖЈА: Ево до када грађани могу доставити нелегално оружје (ФОТО)

Новости Онлајн

08. 06. 2023. у 17:32

МИНИСТАРСТВО унутрашњх послова позвало је грађане који поседују нерегистровано оружје да га предају до 30. јуна најближој полицијској станици или да позову полицијске службенике да дођу по оружје и експлозивне направе и преузму их.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРЕДАЈУ ОРУЖЈА: Ево до када грађани могу доставити нелегално оружје (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм/МУП

Наредбом, министра унутрашњих послова рок за предају нерегистрованог оружја, муниције и експлозивних направа продужен је до 30. јуна.

Током овог периода, свакога дана од 7 до 19 часова, грађани који предају оружје неће кривично одговарати, нити сносити било какве последице, а не морају доказивати ни порекло оружја.

Приликом предаје нелегалног оружја грађани нису у обавези да се легитимишу.

Такође, грађани у овом периоду, без страха од последица и одговорности, могу оружје, које им је остало у поседу након смрти власника, предати на чување Министарству унутрашњих послова до окончања оставинског поступка или одређивања власника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили