ВАЖНО ЗА ОНЕ КОЈИ КРЕЋУ НА ПУТ: Ово су актуелне измене због радова

Танјуг

08. 06. 2023. у 10:06

ПРЕМА информацијама Путева Србије, данас ће бити извођени радови на санацији коловоза на државном путу I А реда број 1, на деоници Нова Пазова - Нови Бановци у смеру Београд - Нови Сад.

ВАЖНО ЗА ОНЕ КОЈИ КРЕЋУ НА ПУТ: Ово су актуелне измене због радова

Аутомобили страдају због лошег стања улица

У зони радова за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака у дужини од 500 метара.

Такође, како је наведено у саопштењу, од данас па до 15. јуна биће извођени радови на рехабилитацији коловоза на државном путу I А реда број 1, на деоници петља Ражањ - Параћин, у зони петље Појате у смеру ка Београду.

Радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом и опремом, наведено је у саопштењу.

На ауто-путу Е-763, код петље Љиг-Таково, у десној цеви тунела Бранчић, у смеру ка Чачку, данас од 9 до 17 часова најављени су радови на одржавању ИТС опреме и система за управљање у тунелима.

У зони радова саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

На деоници Рума-Јарак планирано је наизменично пропуштање возила у дужини од око 135 метара, од 7 до 17 часова, ради обезбеђивања радова на изградњи пешачких стаза на мосту број 3 и фарбања моста број 3 који је саставни део ауто-пута Рума–Шабац.

Како је наведено, на деоници Салаковац - Забрега (Божевац), у насељеном месту Шапине, данас у периоду од 7.30 до 16 часова планирани су радови на урезивању индуктивних петљи за аутоматски бројач саобраћаја, уз наизменично пропуштање возила.

На ауто-путу Е-75, од петље Сириг до петље Нови Сад Југ, у смер ка Бешкој, од 7. 6. до 9. 6. 2023. изводе се радови на кошењу у средњем појасу.

За време извођења радова у покрету за саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком, наведено је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

СВЕ ЈЕ БЛИЖЕ: Када се прелази на ЗИМСКО рачунање времена - те ноћи спаваћемо сат дуже