ГИНИСОВА РЕКОРДЕРКА СЕ УКЉУЧУЈЕ У ПОТРАГУ ЗА РАДОВАНОМ ИЗ КИКИНДЕ: Ово је жена која је пронашла највише несталих људи (ВИДЕО)

Новости Онлајн

07. 06. 2023. у 16:52

ПОТРАГА за Радованом Јурачићем из Кикинде, коме се сваки траг изгубио у Грчкој 29. маја, када се у Атини укрцао на брод до острва Кос, траје и даље, а мистерија постаје све већа.

ГИНИСОВА РЕКОРДЕРКА СЕ УКЉУЧУЈЕ У ПОТРАГУ ЗА РАДОВАНОМ ИЗ КИКИНДЕ: Ово је жена која је пронашла највише несталих људи (ВИДЕО)

foto: Приватна архива

Породица је упутила апел свима који су у могућности да се придруже потрази.

Такође, све оне који познају некога у Грчкој позивају да им јаве да се придруже како би одзив био већи и како би успели да претраже сва острва у најкраћем року.

Укључене су три полиције у потрагу, српска, грчка и Интерпол. Такође, активни су и грчки медији, а између осталог емитована је емисија "Светло у тунелу" коју води чувена новинарка Ангелики Николули. Она има 22 године искуства и ушла је у Гинисову књигу рекорда по броју пронађених људи.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ПАДА ОДЛУКА! Може ли Новак Ђоковић да престигне Роџера Федерера и Рафаела Надала?