САРАДЊА ВОЈСКИ СРБИЈЕ И КИНЕ: Делегација Универзитета националне одбране НР Кине посетила Универзитет одбране (ФОТО)

Танјуг

07. 06. 2023. у 00:31

ДЕЛЕГАЦИЈА Универзитета националне одбране Народноослободилачке армије Кине која борави у вишедневној посети Универзитету одбране у Београду посетила је у уторак Генералштаб Војске Србије.

САРАДЊА ВОЈСКИ СРБИЈЕ И КИНЕ: Делегација Универзитета националне одбране НР Кине посетила Универзитет одбране (ФОТО)

Фото Танјуг/Војска Србије

Кинеској делегацији, у чијем саставу су руководећи официри Универзитета и полазници Курса стратегијског командовања који се на овом облику усавршавања припремају за највише дужности у систему одбране Народне Републике Кине, током посете су представљени организација, мисије, задаци и део способности Војске Србије, саопштило је Министарство одбране.

Делегацију Универзитета националне одбране, коју је предводио заменик комесара те високошколске институције генерал-мајор Хе Сингбо, и највише позициониране полазнике усавршавања примио је начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.

Он је гостима пожелео добродошлицу и угодан боравак у Републици Србији, изражавајући уверење да ће ова посета допринети даљем развоју билатералне сарадње у области одбране, а тиме и укупних односа наших земаља, који су засновани на узајамном поштовању и разумевању и традиционалном пријатељству.

У наставку посете Војсци Србије, делегација Универзитета националне одбране била је у прилици да обиђе дивизион 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства наоружан ракетним системом ФК-3, истиче се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)