MARRIOTT ЈЕ УВЕК ДОБАР ИЗБОР: Одаберите Тунис и упознаћете предивни Сус, у чијем се центру налази одличан хотел

Промо

06. 06. 2023. у 16:00

SOUSSE Pearl Marriott Resort & Spa 5* се налази у центру града Суса, на 17км удаљености од аеродрома у Монастиру и на 153км удаљености од аеродрома у Тунису.

MARRIOTT  ЈЕ УВЕК ДОБАР ИЗБОР: Одаберите Тунис и упознаћете предивни Сус, у чијем се центру налази одличан хотел

Фото: Промо

Хотел се налази у Сусу, у близини центра, на само пар минута шетње до Медине и луке. Хотел има укупно 222 собе, стандардне, супериор и апартмане. Хотел има ресторан домаће и интернационалне кухиње “The Opus” и “The Gourmet”, lobby bar, pool bar и beach bar. У хотелу је могуће чување деце, али се таква услуга додатно плаћа.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* има своју плажу која се налази преко пута улице. Гости могу без доплате да користе сунцобране и лежаљке. Плажа је широка и пешчана.

Све собе имају Wi-Fi, балкон, климу, ТВ, фен за косу, сеф, туш кабину,сет за чај и кафу, минибар.  Хотел има укупно 222 смештајне јединице са директним и делимичним погледом на море и погледом на град. Собе су стандардне, супериор и апартмани. У додатно плаћене услуге, које су гостима на располагању, убрајају се роом сервице, телефон и остало ван концепта.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* има услугу All inclusive – доручак, ручак и вечера према хотелским правилима у главном ресторану. Такође, гостима су на располагању барови: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar као и ужине у одређено доба дана. Увозна алкохолна и безалкохолна пића и остало ван концепта, плаћају се додатно. Гостима су на располагању отворени и затворени  базен. Ту је и спа центар “Јумана спа” са  теретаном, 11 соба за масажу и затвореним базеном. Уколико желе масаже и остале услуге које нису обухваћене концептом, гости их могу користити уз одређену надокнаду.

Уколико сте се ове године определили за Тунис, али вам овај хотел из неког разлога не одговара, у понуди су бројни хотели, међусобно доста различити по месту на ком се налазе, по концепту, садржајима…

Уколико преферирате одмор на топлом афричком континенту, али више волите Египат, из истог ланца, у Хургади вас очекује Marriott Beach Resort 5*,  који се налази на одличној локацију за оне који желе да обиђу Хургаду детаљније, али такође има и дивну пешчану плажу, са малим приватним острвом до кога се долази мостићем. Гости могу направити избор између All Inclusive и услуге полупансиона.

За љубитеље Егејског мора, препорука иде за Marriott Delta Beach Resort 5* који је реновиран 2018. године, налази се на лепој, пешчаној плажи дугој 200 метара, а нуди All Inclusive Plus услугу.

На анталијској обали немамо да вам понудимо Marriott, али имамо Turkiz Deluxe Resort 5* који се налази у прелепом, зеленом Кемеру, на својој плажи са шљунком. Реновиран је прошле године, а нуди Ultra All Inclusive услугу.

Уз све наведено, одлична је вест да се све резервације могу урадити из сопственог дома кроз опцију online резервације на нашем сајту. За додатне информације и питања, ту је и call центар 011 655 78 00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми