ПОЛИЦИЈА ЋЕ ПОЈАЧАТИ КОНТРОЛУ: Министар Гашић - Спречићемо рад дивљих таксиста на Аеродрому Никола Тесла

З.У.

05. 06. 2023. у 18:04

МИНИСТАР унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас да ће полиција појачати контролу на Аеродрому „Никола Тесла“ у Београду како би у потпуности спречила рад дивљих таксиста.

ПОЛИЦИЈА ЋЕ ПОЈАЧАТИ КОНТРОЛУ: Министар Гашић - Спречићемо рад дивљих таксиста на Аеродрому Никола Тесла

Фото: МУП

Министар је након разговора са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, представницима града Београда, руководством Аеродрома, припадницима граничне полиције, комуналне и других надлежних институција нагласио да акција усмерена против дивљих таксиста неће бити једнократна и кратког даха, већ да ће бити сталног карактера.

Нагласио је да су министар Горан Весић и он истрајни у спровођењу ове акције, која је покренута априла ове године и да неће одустати у намери да се заведе ред на београдском аеродрому.

- Недопустиво је да нелегални таксисти варају наше грађане, странце који долазе у нашу земљу и ремете рад такси служби које легално послују. Полиција и друге надлежне службе стаће им на пут и овај проблем решити - казао је министар Гашић.

Страни туристи и инвеститори који долазе у нашу земљу први утисак о нама и Србији, како је рекао, стекну управо на аеродрому, а дивљи таксисти својим нелегалним радом стварају лошу слику о нама и штете угледу наше престонице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ПАДА ОДЛУКА! Може ли Новак Ђоковић да престигне Роџера Федерера и Рафаела Надала?