ТРАГАТЕ ЗА ДОБРИМ ХОТЕЛОМ КОЈИ ЋЕ ИСПУНИТИ ВАША ОЧЕКИВАЊА: Одаберите било који од ових предлога и нећете се покајати

Промо

05. 06. 2023. у 16:00

КЕМЕР је одмаралиште у Турској, на свега 42 км удаљености јужно од Анталије и данас је важан туристички центар и летовалиште са бројним хотелима и модерном марином.

ТРАГАТЕ ЗА ДОБРИМ ХОТЕЛОМ КОЈИ ЋЕ ИСПУНИТИ ВАША ОЧЕКИВАЊА: Одаберите било који од ових предлога и нећете се покајати

Фото: Промо

Име Кемер на турском језику значи појас, а ово место је добило то име захваљујући реци која протиче кроз њега и изгледа као појас.

Пре само 20 година овде су била непрегледна стабла наранџи, а на ове плантаже се настављала борова шума. Било је тек неколицина кућа, које су се једва уочавале међу тим плантажама. Како је растао број туриста, Турска се прилагођавала и направила план за изградњу летовалишта. Ово је данас несумњиво јако лепо и модерно летовалиште, али је и успело да сачува природну лепоту. Наиме, поред бројних хотелских и пословних зграда, изграђено је и доста паркова, а дрво наранџе се и деље може наћи на сваком кораку.

На око 44 километара од аеродрома у Анталији, у месту Белдиби, у близини Кемера, налази се Sunland Resort Hotel 5* који је отворен 2007.године, а реновиран 2020. године и има површину 12 000м2. Хотел има укупно 262 собе. Гостима су на располагању главни ресторан, 2 à la carte ресторана (турски и италијански), 6 барова, дискотека, cafe house, отворени и затворени базен. За децу ту је затворени и отворени дечији базен.

Хотел има 80м дугу плажу са доком. Употреба сунцобрана, лежаљки и пешкира је бесплатна.

Sunland Resort Hotel 5* има услугу Ultra All Inclusive – самопослуживање у главном ресторану (доручак, касни доручак, ручак, вечера, поноћна ужина). Гостима су на располагању и 2 à la carte ресторана (турски и италијански), 6 барова (Pool bar, Iskele Bar, Snack Bar, Lobby bar, Garden bar, Vitamin bar), дискотека и Cafe house. У концепт услуге су укључени оброци у главном ресторану, ужина, сва локална  алкохолна и безалкохолна пића.

Агенција „1 А Травел“ у својој понуди има бројне, слободно можемо рећи, најлепше хотеле Турске, а на вама је да изаберете који је идеалан за ваш одмор. Осим Турске, у понуди агенције за ову сезону су и Египат и Тунис.

Такође у Турској, али у другој регији, ближе Бодруму, налази се сјајан La Blanche Resort 5* за који можемо рећи да спада по садржајима и услузи, спада у исту категорију као и споменути Sunland Resort Hotel. Налази се на својој пешчаној плажи и нуди Ultra All Inclusive услугу. Идеалан је избор за породични одмор.

На другом континенту, у чувеном египатском летовалишту, Хургади, налази се Swiss Inn Resort 5* (ex Hilton Hurghada), који је за госте из наше земље, слободно можемо рећи, један од три најпосећенијих и свакако један од омиљених. Смештен је у новој туристичкој зони Мемша, има All Inclusive услугу и једну од најлепших плажа у овом делу града.

Останимо у Африци и подсетимо се још једног хотела, идеалног за одмор са породицом. На само пар минута од аеродрома, на непрегледној пешчаној плажи, са провидним и чистим морем, налази се Royal Thalassa Monastir 5*. Хотел нуди одличну All Inclusive услуга, а за оне који желе вишем изван напоменутог концепта, могуће је користити додатне услуге изузетног спа центра „The Royal Elyssa Thalasso & Spa”.

Посетите званичан сајт агенције и направите online резервацију, или позовите контакт центар на 011/655 78 00 за све додатне информације. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Инстаграм.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову