ОЦ Јахорина добитник награде за најкреативније обележавање Светског дана снега

Промо

31. 05. 2023. у 18:23

ОЛИМПИЈСКИ центар Јахорина поносно објављује да је овогодишњи добитник престижне награде за најкреативније обележавање Светског дана снега.

ОЦ Јахорина добитник награде за најкреативније обележавање Светског дана снега

Фото: Марија Нишић

 Ова награда, коју додељује међународна организација World Snow Day, истиче изванредан допринос Јахорине у промоцији зимских активности и очувању снежних спортова. Признање на светском нивоу је додатни подстицај за све запослене у Олимпијском центру да својим деловањем парирају најмодернијим светским скијалиштима.

Награда је у руке Олимпијског центра отишла због сада већ традиционалних акција 1000. скија и 1000. кацига за нашу децу. Циљ ових акција је да скијање учине доступним за сву децу без обзира на економски статус породице, као и промоција природе и правих вредности.

Фото: Марија Нишић

 

Велики број малишана добио је своју прву  скијашку  опрему на додели организованој поводом Светског дана снијега. Додела је организована у сарадњи с TechnoAlpinom. Организатори World Day, препознали су овај догађај као најкреативнији и поред изузетно јаке конкуренције ово ласкаво признање припало је управо Олимпијском центру.

Свестски дан снега обележава се сваке године 19.јануара, а ОЦ Јахорина је већ шест година неизоставни учесник.

Олимпијски центар Јахорина остаје предан свом циљу промоције зимских активности и омогућавању јединственог искуства за све посетиоце. Својим богатим ски стазама, врхунском инфраструктуром и разноликим забавним садржајима, Јахорина је спремна примити љубитеље зимских спортова свих узраста и нивоа искуства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

МИХИНА МАЈКА У ЦРНИНИ: Слике из породичног дома славног фудбалера у Новом Саду сламају срце (ФОТО)