ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ТЕМЕРИНА: Мајка каже - "Вратила се, још нисмо причале о свему"

Љ.П.

01. 04. 2023. у 15:30

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА Тамара Лецки из Темерина, за којом се трагало од среде увече, пронађена и налази се код куће, потврдила је за "Новости" њена мајка.

ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ТЕМЕРИНА: Мајка каже - Вратила се, још нисмо причале о свему

Фото: Фејсбук

- Јесте, хвала Богу, стигла је кући пре сат времена - видно узбеђена казала нам је тинејџеркина мајка. - Још нисмо причале о ономе што се десило. Сачекаћемо мало да се смире страсти и код мене и код ње, и онда ћемо на миру о свему поразговарати. Не могу још ништа да кажем. најважније је да је жива и здрава.

Нешто раније, како смо објавили, мајка у разговору за наш лист казала је  да је њена ћерка у среду увече око 19 сати отишла од куће да испрати друга на аутобуску станицу, и да јој се од тада губи сваки траг.

- Те вечери сам се вратила са обуке за посао, у кући сам затекла тог њеног друга, кога, иначе не познајем, и он се представио као Давид из Новог Сада. - Тамара је рекла да иде да га испрати на аутобуску станицу, на шта сам јој одговорила да се врати за 20 минута.

Договорено време је прошло, а Тамара се, међутим, није појавила у кући, звала сам је, али је њен број мобилног телефон био искључен. Од тада не можемо да са њом ступимо у контакт. Страшно се бринемо, не знам више шта да мислим.

Касније је, како прича Тамарина мама, сазнала да се дечко кога је у вечери нестанка затекла у кући, не зове Давид како јој се представио, већ Стефан, али да не зна одакле.

- Тамара је и раније неколико пута одлазила од куће, али се сваки пут после неколико сати одсуства враћала, и јављала се на телефон – казала нам је мајка, апелујући на све да ако виде тамару, одмах обавесте полицију.- Звала сам и све њене другарице распитијући се да ли су нешто чуле и да можда није код неке од њих, али ни оне ништа не знају о њеном нестанку.

Тинејџерка је, како даље прича њена мајка, у последње време била јако тужна, јер је пре око месец дана дечко са њом раскинуо емотивну везу. И са њим је мајка после Тамариног нестанка разговарала, али ни он нема никакве информације о несталој девојчици.

Према речима мајке, Тамара је у средњој школи коју је похађала у Новом Саду, упала у лоше друштво, због чега ју је одатле исписала и уписала у школу у Темерину. Сумња, међутим, да је са њима и даље у контакту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

БУРНО ПРЕД СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА! Пикси шокирао Енглезе, Тадић им поручио: Само пробајте!