ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ТЕМЕРИНА: Мајка каже - "Вратила се, још нисмо причале о свему"

Љ.П.

01. 04. 2023. у 15:30

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА Тамара Лецки из Темерина, за којом се трагало од среде увече, пронађена и налази се код куће, потврдила је за "Новости" њена мајка.

ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ТЕМЕРИНА: Мајка каже - Вратила се, још нисмо причале о свему

Фото: Фејсбук

- Јесте, хвала Богу, стигла је кући пре сат времена - видно узбеђена казала нам је тинејџеркина мајка. - Још нисмо причале о ономе што се десило. Сачекаћемо мало да се смире страсти и код мене и код ње, и онда ћемо на миру о свему поразговарати. Не могу још ништа да кажем. најважније је да је жива и здрава.

Нешто раније, како смо објавили, мајка у разговору за наш лист казала је  да је њена ћерка у среду увече око 19 сати отишла од куће да испрати друга на аутобуску станицу, и да јој се од тада губи сваки траг.

- Те вечери сам се вратила са обуке за посао, у кући сам затекла тог њеног друга, кога, иначе не познајем, и он се представио као Давид из Новог Сада. - Тамара је рекла да иде да га испрати на аутобуску станицу, на шта сам јој одговорила да се врати за 20 минута.

Договорено време је прошло, а Тамара се, међутим, није појавила у кући, звала сам је, али је њен број мобилног телефон био искључен. Од тада не можемо да са њом ступимо у контакт. Страшно се бринемо, не знам више шта да мислим.

Касније је, како прича Тамарина мама, сазнала да се дечко кога је у вечери нестанка затекла у кући, не зове Давид како јој се представио, већ Стефан, али да не зна одакле.

- Тамара је и раније неколико пута одлазила од куће, али се сваки пут после неколико сати одсуства враћала, и јављала се на телефон – казала нам је мајка, апелујући на све да ако виде тамару, одмах обавесте полицију.- Звала сам и све њене другарице распитијући се да ли су нешто чуле и да можда није код неке од њих, али ни оне ништа не знају о њеном нестанку.

Тинејџерка је, како даље прича њена мајка, у последње време била јако тужна, јер је пре око месец дана дечко са њом раскинуо емотивну везу. И са њим је мајка после Тамариног нестанка разговарала, али ни он нема никакве информације о несталој девојчици.

Према речима мајке, Тамара је у средњој школи коју је похађала у Новом Саду, упала у лоше друштво, због чега ју је одатле исписала и уписала у школу у Темерину. Сумња, међутим, да је са њима и даље у контакту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

НОВАК У КЛИН, НИКОЛА У ПЛОЧУ: Због онога што је Јокић рекао, Ђоковић морао да реагује усред Ролан Гароса