ОТИШЛА ДА ИСПРАТИ ДРУГА, И НИЈЕ СЕ ВРАТИЛА: Тамара Лецки (15) из Темерина нестала пре три дана, и за њом се трага

Љ.П.

01. 04. 2023. у 11:11

ТИНЕЈЏЕРКА Тамара Лецки (15) из темерина, нестала је у среду увече и од тада, њена породица ништа не зна о њој. Мобилни телефон јој је искључен, никоме се није јавила, а њен нестанак пријављен је полицији.

ОТИШЛА ДА ИСПРАТИ ДРУГА, И НИЈЕ СЕ ВРАТИЛА: Тамара Лецки (15) из Темерина нестала пре три дана, и за њом се трага

Фото: Фејсбук

Очајна и забринута Тамарина мајка, плашећи се најгорег, у разговору за „Новости“ каже да је њена ћерка у среду увече око 19 сати отишла од куће да испрати друга на аутобуску станицу, и да јој се од тада губи сваки траг.

- Те вечери сам се вратила са обуке за посао, у кући сам затекла тог њеног друга, кога, иначе не познајем, и он се представио као Давид из Новог Сада. - Тамара је рекла да иде да га испрати на аутобуску станицу, на шта сам јој одговорила да се врати за 20 минута.

Договорено време је прошло, а Тамара се, међутим, није појавила у кући, звала сам је, али је њен број мобилног телефон био искључен. Од тада не можемо да са њом ступимо у контакт. Страшно се бринемо, не знам више шта да мислим.

Касније је, како прича Тамарина мама, сазнала да се дечко кога је у вечери нестанка затекла у кући, не зове Давид како јој се представио, већ Стефан, али да не зна одакле.

- Тамара је и раније неколико пута одлазила од куће, али се сваки пут после неколико сати одсуства враћала, и јављала се на телефон – казује нам плачним гласом, очајна мајка, апелујући на све да ако виде тамару, одмах обавесте полицију. - Звала сам и све њене другарице распитијући се да ли су нешто чуле и да можда није код неке од њих, али ни оне ништа не знају о њеном нестанку.

Тинејџерка је, како даље прича њена мајка, у последње време била јако тужна, јер је пре око месец дана дечко са њом раскинуо емотивну везу. И са њим је мајка после Тамариног нестанка разговарала, али ни он нема никакве информације о несталој девојчици.

Према речима мајке, Тамара је у средњој школи коју је похађала у Новом Саду, упала у лоше друштво, због чега ју је одатле исписала и уписала у школу у Темерину. Сумња, међутим, да је са њима и даље у контакту.

АПЕЛ ПОРОДИЦЕ

У ТРЕНУТКУ кда је изашла из куће, Тамара је на себи имала тегет дуксерицу са звездицама, плаве фармерице и црвене полу кратке чизме.

Породица моли да, уколико је неко види, позове полицију или број телефоина 061/177 17 62

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА АГОНИЈА СЕ НАСТАВЉА: Магла, врелина, пљускови и грмљавина, али се у причу укључује и град