СУПРУГА ПРЕМИНУЛОГ ВОЗАЧА ГСП ЗА "НОВОСТИ": Кад је кренуо на посао, изговорио реченицу која је слутила тугу

Ш.М.

30. 03. 2023. у 14:08

ВОЗАЧ ГСП Живота Митровић, који је јуче преминуо за воланом аутобуса на линији 56, два дана пре смрти имао је великих здравствених проблема.

СУПРУГА ПРЕМИНУЛОГ ВОЗАЧА ГСП ЗА НОВОСТИ: Кад је кренуо на посао, изговорио реченицу која је слутила тугу

Фото: Н. Скендерија

Како за "Новости" прича његова жена Рада, јуче ју је пред одлазак на посао поздравио рекавши "Збогом, можда се више нећемо видети".

Репортери "Новости" данас су у породичном дому Митровића на Бањици затекли родбину, ћерке и унуке, које су оплакивале деду. Жена Рада била је скрхана болом због смрти вољеног супруга, са којим је у браку провела 37 година.

- Не могу да се помирим са тим да га више нема - уплакано прича неутешна супруга. - Био је добар човек, отац, муж... Радим у обрачуну плата у ГСП и стално смо се зезали како не може да добије новац уколико му ја не одобрим. Успели смо да се скрасимо, сазидали и спрат на кући, два пута није спавао у новом кревету, који му је ћерка купила. Имали смо своје шале, увек смо се "пецкали".

Животи је ноћ пред смрт било јако лоше, до 4 сата после поноћи није могао да заспи. Покушавао је и тај дан да изгура, али нажалост, то је био последњи на послу.

- Обожавао је свој посао, тако је и умро - каже Рада.

- Годинама му се здравствено стање погоршавало, добио је и шећер, ноге су му скоро отказале. На крају је на посао ишао чак и помоћу штапа. Возио је колеге увек, развозио, ма душа од човека. Увек ми је говорио да сам ја мушко у вези, иако је имао два метра. Рођак ми је јавио да је умро, пошто се често возио са њим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

Тим Николе Јокића у финалу Западне конференције "помео" је Лос Анђелес лејкерсе, а звезда "језерџија" је том приликом у потпуности разочарала. И направила потом корак који је многе изненадио.

26. 05. 2023. у 22:35

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

НИКОЛА Јокић је један од најдоминантнијих кошаракаша садашњице, ако не и најдоминантији, а мало ко је то могао да претпостави у лето 2015, када се отиснуо пут НБА лиге. Заправо, само један човек је тада "знао" какво "српско чудо" следи. Или би можда оно "знао" требало писати без наводника...

26. 05. 2023. у 20:25

Коментари (2)

ГРАДИЋ ЈЕ НАПУШТЕН ВЕЋ 40 ГОДИНА: Сада га је купио тајновити човек за више од 20 милиона евра