СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ НА ПРОЛЕЋЕ: „Дунав осигурањe“ доноси бројне попусте на каско осигурање

Промо

20. 03. 2023. у 16:00

ПОВОДОМ Пролећне акције за осигурање аутомобила која ће трајати до 30. 4. 2023. године, Компанија „Дунав осигурање“ припремила је низ погодности за све власнике моторних возила који желе да заштите себе и своје возило од сваке незгоде настале у саобраћају.

СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ НА ПРОЛЕЋЕ: „Дунав осигурањe“ доноси бројне попусте на каско осигурање

Фото: Промо

У периоду трајања акције, власницима возила који закључе ауто-каско полису Компанија „Дунав“ омогућава 15% попуста на висину премије осигурања за нова возила, односно 10% попуста на премију осигурања за половна возила, укључујући и обнову осигурања. Поред тих попуста, власници возила који одлуку о куповини каска донесу током трајања пролећне акције могу да очекују и поклон ваучер у вредности од 4.000 динара. Као награда клијентима за лојалност, oвај поклон се добија уз сваку закључену каско полису за нова возила, односно приликом обнове или закључивања каско осигурања за половна возила чија премија са порезом прелази 20.000 динара. Ваучер се може искористити у оквиру широке мреже „Дунав аута“ за потребе техничких прегледа, али и за услуге ауто-козметике, набавку ауто-гума и сл.

Поклонима ту није крај. Сви који током Пролећне акције закључе каско полису за нова возила добијају и гратис полису осигурања помоћи на путу – бенефит пакет. Ова полиса покрива све основне ризике који се могу догодити на путовању у Србији и широм Европе, и омогућава брзу путну асистенцију која је доступна 24/7.

Поред бројних погодности за уговарање ауто-каска, могуће је остварити и додатне попусте на премију осигурања од ауто-незгоде и помоћи на путу. Закључивањем ових полиса, остварује се попуст од 30%, и то на премију осигурања изабраног пакета помоћи на путу за половна возила, као и за осигурања од ауто-незгоде. У случају да се ове две полисе закључују истовремено, одобрава се попуст од чак 50% на премију осигурања.

Зато када помислите шта је све могуће на пролеће, не пропустите да искористите бројне попусте који прате овогодишњу акцију осигурања моторних возила Компаније „Дунав осигурање“. Током трајања Сајма аутомобила, сви заинтересовани могу посетити штанд Компаније у Хали 1 Београдског сајма и на лицу места добити више детаља о самој понуди, као и закључити полисе наведених осигурања. Детаљније информација могу се добити и бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286, као и путем сајта Компаније www.dunav.com.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ПИКСИ И ТАДИЋ, ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ: Ево шта се десило на тренингу фудбалске репрезентације Србије! (ВИДЕО)