"СРБИЈА ОД МАРТА У ОПАСНОСТИ ОД ЈАКОГ ЗЕМЉОТРЕСА!" Метеоролог упозорио: "Црне тачке су централна Србија и Копаоник"

Новости онлине

06. 02. 2023. у 11:03

РАНО ујутро Турску је погодио јак земљотрес јачине 7,8 по Рихтеру, а сат касније уследио је нови удар јачине 6,7. Земљотрес је изазвао велика разарања и много жртава.

СРБИЈА ОД МАРТА У ОПАСНОСТИ ОД ЈАКОГ ЗЕМЉОТРЕСА! Метеоролог упозорио: Црне тачке су централна Србија и Копаоник

Фото: Принтскрин

Пар сати пошто су два јака земљотреса погодила турско-сиријску границу из Сирије су такође стигле језиве сцене разарања.

Метеоролог Иван Ристић укључио се у јутарњи програм Курир телевизије где се дотакао ове страшне несреће коју су турски држављани преживели.

Наиме, он је открио да ли такав земљотрес може да погоди Србију, али и које су црне тачке удара.

- Зима је најбезбеднија што се тиче нашег региона. Већ почетком марта постоје велике шансе да се појаве јачи земљотреси. Тако да полако улазимо у тај несигурнији период што се тиче земљотреса. Сада можемо осетити те неке мање земљотресе, међутим, од марта можемо осетити те јаче земљотресе од 5 степени Рихтерове скале. Тако да је пролеће стандарно чупаво. Црне тачке су централна Србија и Копаоник. Моја теорија каже да где год имате неко брдо, оно није ту безвезе. Већ постоји шанса за земљотрес - рекао је метеоролог.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (5)

МНОГИ ИХ КУПЕ ПА СЕ ПОКАЈУ: Од којих половних аутомобила треба бежати - нећете моћи да их продате