ЗАТЕЧЕНА САМ: Ово је Малина из Блаца, добитница стана у Београду у наградној игри "Узми рачун и победи"

Novosti online

28. 01. 2023. у 20:45

МАЛИНА Радисављевић из Блаца један је од добитника стана у Београду у новом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи". Добитница стана је за РТС рекла да је послала око 200 рачуна и да јој је породица помогла у прикупљању и скенирању.

ЗАТЕЧЕНА САМ: Ово је Малина из Блаца, добитница стана у Београду у наградној игри Узми рачун и победи

Фото: Принтскрин/РТС

Она која је у вечерашњем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" добила двособан стан у насељу Земунске капије у Београду, рекла је за РТС да је послала око 200 рачуна.

- Затечена сам, тренутно сам затечена - кратко је рекла добитница стана у Београду.

Рекла је да је син прикупљао и доносио рачуне и помагао у скенирању, а да је и супруг инсталирао апликацију и такође послао велики број рачуна.

Малина Радисављевић је поручила да ће наставити да учествује у наградној игри, а да ће стан који је добила добро доћи за школовање деце.

Други, једноипособан, стан у насељу Земунске капије добио је Владан Петровић.

(РТС)

БОНУС ВИДЕО:

Изложба Јелене Гвозденовић Никол у Културном центру Србије у Паризу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (2)

ИЗБОР НАМИРНИЦА ИХ ШТИТИ ОД БОЛЕСТИ: Како се хране монаси на Светој Гори - имају списак правила