ДВА СТАНА ИМАЈУ НОВЕ ВЛАСНИКЕ: Одржано прво извлачење новог циклуса игре "Узми рачун и победи"

Novosti online

28. 01. 2023. у 18:28

ПРВО извлачење у новом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи" одржано је данас, а двособни стан освојила је Малина Радисављевић из Блаца.

ДВА СТАНА ИМАЈУ НОВЕ ВЛАСНИКЕ: Одржано прво извлачење новог циклуса игре Узми рачун и победи

Фото: РТС принтскрин

Једноипособан стан добио је Владан Петровић из Шапца.

Ове године, наградна игра по први пут не подразумева слање коверата са рачунима, већ грађани преко апликације скенирају рачуне и на тај начин стичу право на учешће и конкуришу за вредне награде.

Сваке суботе биће извучени добитници два стана у Београду, а у овом циклусу очекује нас пет извлачења, саопштила је Влада Србије.

- Заједно покузајемо колико нам је наша земља важна, још ефикасније се боримо против сиве економије. Први пут у историји имамо дигиталне рачуне - рекао је министар финансија Синиша Мали и додао:

- У прошлом циклусу је на првом извлачењу било око 12-13 милиона рачуна, а сада 40 милиона. Подсетимо, ово је само прво коло. На јесен ћемо поделити још десет станова - закључио је министар Мали.

Правила учешћа у наградној игри

Право на учешће у овој наградној игри имају сви пунолетни грађани Републике Србије, а за учествовање је неопходно имати инсталирану апликацију "Узми рачун и победи" на мобилном телефону.

"На поменутој апликацији, која је направљена тако да буде једноставна за коришћење и да се рачун може брзо послати, преко једног уређаја може се направити највише пет различитих налога, са пет имена и бројева телефона. Ово је омогућено с циљем да млади могу да пријаве старије који немају одговарајуће мобилне телефоне, а све како нико не би био дискриминисан", појашњава се у саопштењу.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења.

"Ово значи да сви грађани који скенирају своје рачуне до суботе у подне, конкуришу за два стана у престоници, која ће добити своје нове власнике у 18 часова. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у сваком наредном извлачењу", закључује се у саопштењу.

Такође, додаје се, сви рачуни који не буду добитни у овом кругу наградне игре, биће у конкуренцији за награде у другом кругу наградне игре током 2023. године, наводи се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО: Погледајте како је изгледала Кула Београд у част првог српског просветитеља

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (3)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)