БЕСПЛАТНА ПОПРАВКА ЗУБА: Акција Стоматолошког факултета у Београду

Љ.Б.

01. 12. 2022. у 21:46

ОД октобра до маја наредне године Стоматолошки факултет Универзитета у Београду омогућио је пацијентима потупуно бесплатне превентивне и реконструктивне процедуре на студентским вежбама, уз надзор доктора и професора.

БЕСПЛАТНА ПОПРАВКА ЗУБА: Акција Стоматолошког факултета у Београду

Фото Shutterstock

Према речима Младена Шиљковића, председника Студентског парламента Стоматолошког факултета у Београду услуге које академци Стоматолошког факултета могу пружити заинтересованим пацијентима су поред прегледа и консултација и превентивни програм који укључује мотивацију и едукацију пацијента.

Затим уклањање меких и чврстих наслага, заливање фисура, флуорисање зуба, санацију каријеса као и лечење канала корена зуба као и елиминацију бола и тегоба што је и на првом месту.

- Пацијенти ће добити информације како правилно да одржавају оралну хигијену, којим средствима и на који начин да поправе своје опште здравствено стање - истакао је Шиљковић и додао да је лечење пародонтолошких проблема, вађење зуба, као и реконструкције у виду протетских надокнада, израда круница и мостова такође могућа на студентском програму.

Пацијенти могу бити свих старосних година од деце до пензионера и услуге које им студенти пружају су потпуно бесплатне.

Све услуге које студенти пружају пацијентима се раде под надзором професора, асистената и клиничких лекара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

НИШТА ОД СРБИЈЕ: Откривено где је Новак Ђоковић отишао после Аустралијан опена