ПРОДАЈА CHERY ВОЗИЛА У ПРВИХ 10 МЕСЕЦИ ПРЕМАШИЛА МИЛИОН ЈЕДИНИЦА: Обим продаје расте већ пет месеци узастопно

Новости Онлајн

30. 11. 2022. у 16:00

НЕДАВНО је Цхерy објавио најновије резултате продаје.

ПРОДАЈА CHERY ВОЗИЛА У ПРВИХ 10 МЕСЕЦИ ПРЕМАШИЛА МИЛИОН ЈЕДИНИЦА: Обим продаје расте већ пет месеци узастопно

Фото: Промо

Октобар који је управо протекао био је пети узастопни месец у коме је месечни обим продаје Chery аутомобила премашио 100.000, са растом укупне продаје од 50,4% у односу на претходну годину, достижући 132.828 јединица. Chery је продао укупно 1.026.758 јединица у првих десет месеци, што је најбољи учинак у истом периоду, са растом од 38,8% на годишњем нивоу, чиме је по први пут остварен рекорд од преко милион јединица годишње кумулативне продаје.

Chery производи из ТИГГО породице добро се продају широм света захваљујући доказаној „Стратегији производа Херо”

Chery производи су одувек били веома цењени и добро прихваћени на глобалном аутомобилском тржишту, посебно производи из ТИГГО породице у оквиру „Стратегије производа Херо”. Две главне серије производа, ТИГГО 7 и ТИГГО 8, оствариле су од јануара до октобра на глобалном тржишту изузетне перформансе продаје од 134.900 и 159.500 јединица.

Нарочито у Јужној Америци, на Блиском истоку, али и у другим регионима, Chery је показао одличне резултате. У Бразилу, од јануара до октобра ове године, Chery-ев кумулативни обим продаје износио је 29.854 јединица, са тржишним уделом од 2,38%, што га сврстава међу 10 најпродаванијих брендова и надмашује неке од водећих брендова у Европи. Предвођен континуираном добром продајом ТИГГО породице, Chery АРРИЗО 6 такође привлачи све више бразилских купаца и освојио је награду за најбољу препродају 2022.

На Блиском истоку, Chery је такође постигао двоструко повећање у погледу продаје на тржишту и репутације бренда. Посебно је ТИГГО 8 Про хваљен од стране утицајних медија као „потпуно нова револуција на аутомобилском тржишту у Катару” и освојио је титулу „Тхе Мост Интеллигент Пионеер”.

Chery убрзава интернационализацију на Светском првенству

Континуирана добра продаја Chery аутомобила на глобалном тржишту и најбољи учинак у истом периоду не само да су уско повезани са одличним квалитетом производа, већ се могу директно приписати Chery-евој дубокој посвећености услугама купцима и активном маркетингу на Светском првенству.

У октобру је Chery на глобалном тржишту покренуо опсежну серију активности током ФИФА Светског првенства у Катару 2022, укључујући осветљавање знаменитости у Катару, Мексику, Бразилу и многим другим земљама. Са званичним отварањем Светског првенства у новембру, Chery ће такође започети прославу како би поделио карневалски дух и страст са милионима корисника широм света. Тада ће се сукцесивно покренути ТикТок изазов „Играјте заједно” (“Плаy Тогетхер”), где ће стотине људи из спорта заједно коментарисати.

фудбал и друге узбудљиве активности. Осим тога, Chery ће организовати и активност “WЦWЛ Карневалско вече” („WЦWЛ Царнивал Нигхт”) за кључне утакмице, како би „играли заједно” и са глобалним корисницима.

Фокусирајући се на Светско првенство, Chery такође активно спроводи циљане активности на различитим тржиштима. У Бразилу, Chery ће сарађивати са врхунским играчима и познатим спортским медијима у свим аспектима, и одржавати изузетно узбудљиве оффлине активности за хиљаде корисника, а у земљи домаћину, Катару, Chery ће обезбедити возила за одељење безбедности, као и возила за медије из више од десет земаља учесница. Поред тога, Chery ће током Светског првенства обезбедити за власнике возила широм света и бесплатну услугу превоза на међународном аеродрому Доха.

Мада је 2022. година тешка и изазовна за глобално тржиште аутомобила, Chery је по први пут постигао обим продаје од преко 100.000 јединица у пет узастопних месеци и годишњи обим продаје од преко милион јединица, показујући своју апсолутну способност да превазиђе изазове. Са почетком Светског првенства и позитивним тржишним резултатима на крају године, очекује се да ће Chery поставити још један продајни рекорд у наредна два месеца чиме би заокружио 2022. годину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

ЛАЖ ВЕКА: Како је говор једног Американца пре 20 година променио будућност Блиског истока