ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: "Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени"

З.У.

25. 11. 2022. у 12:27

НА ПОДРУЧЈУ Суботице и Хоргоша данас је приведено више од 600 ирегуларних миграната, а иста акција одвија се и у Београду.

ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени

Фото: З.У.

На терену, на подручју Суботице борави и министар унутрашњих послова Братислав Гашић, који је овде дошао како би пружио подршку припадницима МУП-а који се свакодневно суочавају са ирегуларним мигрантима и криминалним групама кријумчара људи.

Такође, министар Гашић је на лицу места и као подршка грађанима Суботице, Хоргоша и околних места, како би их уверио да је полиција увек ту да заштити њих и њихову имовину.

- Нулта толеранција према свима који су злоупотребили наше гостопримство. Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени - поручио је министар Гашић са терена. 

Подсетимо, како смо сазнали, на подручју Хоргоша и Суботице до сада је приведено више од 600 ирегуларних миграната који ће бити превезени у избегличке центре на југу Србије, а заплењено је и оружје.

Акција се одвија и у Београду, где полиција склања мигранте са београдских улица и тргова.

Подсетимо, на Хоргошу су синоћ мигранти правили хаос и пуцали, и угрозили безбедност локалног становништва, а након чега је уследила акција МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (2)

ДОКТОР ИЗ ХИТНЕ ОТКРИО: Ако вам се не јаве одмах на телефон ево шта је у питању (ВИДЕО)