ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: "Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени"

З.У.

25. 11. 2022. у 12:27

НА ПОДРУЧЈУ Суботице и Хоргоша данас је приведено више од 600 ирегуларних миграната, а иста акција одвија се и у Београду.

ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени

Фото: З.У.

На терену, на подручју Суботице борави и министар унутрашњих послова Братислав Гашић, који је овде дошао како би пружио подршку припадницима МУП-а који се свакодневно суочавају са ирегуларним мигрантима и криминалним групама кријумчара људи.

Такође, министар Гашић је на лицу места и као подршка грађанима Суботице, Хоргоша и околних места, како би их уверио да је полиција увек ту да заштити њих и њихову имовину.

- Нулта толеранција према свима који су злоупотребили наше гостопримство. Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени - поручио је министар Гашић са терена. 

Подсетимо, како смо сазнали, на подручју Хоргоша и Суботице до сада је приведено више од 600 ирегуларних миграната који ће бити превезени у избегличке центре на југу Србије, а заплењено је и оружје.

Акција се одвија и у Београду, где полиција склања мигранте са београдских улица и тргова.

Подсетимо, на Хоргошу су синоћ мигранти правили хаос и пуцали, и угрозили безбедност локалног становништва, а након чега је уследила акција МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

У БЕСЕДИ за славском трпезом у манастиру Хиландар на Светој Гори, игуман Методије позвао је данас окупљене вернике и сав верни народ да се помоле за судбину Косова и Метохије, као и за оне који ће одлучивати о судбини јужне српске покрајине.

27. 01. 2023. у 15:36

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ОСТРВО змија, који се налази само 30 километара од обале бразилског града Сао Паола, заиста оправдава своје име. Мада сателитски снимци показују обиље вегетације, стеновите обале и кристално чисто море, ово острво је легло змија.

27. 01. 2023. у 21:00

Коментари (2)

БИЛО МИ ЈЕ МНОГО ТЕШКО: Јелена открила какав је Новак отац