ПОПИСИВАЧИ НИСУ БИЛИ КОД ВАС: Ово су бројеви телефона на који ће вас пописати

В.Ц.С.

01. 11. 2022. у 15:29

ДЕЖУРНЕ екипе Републичког завода за статистику формиране су у општинама широм Србије да би грађани који нису пописани могли да се јаве у продужетку пописа, који ће трајати и током ове недеље. Највише заинтересованих има у Београду.

ПОПИСИВАЧИ НИСУ БИЛИ КОД ВАС: Ово су бројеви телефона на који ће вас пописати

Фото М. Анђела

- Код нас се пописивач уопште није појавио, а када сам, тешком муком, добила Инфо центар Републичког завода за статистику, рекли су ми да моја улица, Телечка, на Лединама, уопште није на списку за попис. Узели су податке, а да ли ће неко доћи, видећемо - каже Драгана Б. из Београда.

Други грађани се жале да су им пописивачи оставили поруке како ће их телефонски пописивати буквално последњег дана пописа, поподне, док у неким деловима главног града тврде да се пописивачи нису ни јављали, нити су долазили.

Републички завод за статистику објавио је да ће се попис у наредних максимално седам дана продужити у неким деловима Београда, Ужица, Панчева, Суботице, Новог Сада, Смедерева, Ваљева и Шапца.

У Београду ће то, између осталог, бити део Новог Београда, и то баш Ледине, затим Рипањ, лева обала Дунава (општина Палилула), делови Звездаре...

На овом линку можете наћи бројеве телефона седишта општинских пописних комисија, на којима грађани још два-три дана могу добити информације и заказати попис или га обавити телефонски

https://popis2022.stat.gov.rs/media/31190/adrese_popisne-komisije_.pdf

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

КАКВО РАДНО ВРЕМЕ?! Због натписа на камиону у Босни људи ПЛАЧУ од смеха (ФОТО)