БОЛЕСТ МЕ ЈЕ ИЗЈЕДАЛА: Горица Нешовић је овако говорила о здрављу, разводу и прозивкама да је распуштеница

Novosti online

06. 10. 2022. у 17:52

НОВИНАРКА и радио водутељка Горица Нешовић преминула је данас у 59. години.

БОЛЕСТ МЕ ЈЕ ИЗЈЕДАЛА: Горица Нешовић је овако говорила о здрављу, разводу и прозивкама да је распуштеница

Фото: Принтскрин Јутјуб/Нова С

Иако је током живота пленила осмехом и позитивном енергијом, њен живот није био нимало лак. Ретко када је говорила о томе. Она је својевремено открила да је била збуњена када је сазнала да има дијабетес, јер није имала класичне симптоме.

- Била сам у шоку будући да нисам имала класичне симптоме као што је, на пример, жеђ, а да слаткиши нису на мом јеловнику. Није ми падало на памет да је то узрок моме јаду. Али пошто сам током претходних година више пута имала у гостима на радију Бојану Марковић из Плавог круга, доста сам знала о дијабетесу. Заправо, док сам била у болници две недеље, стално сам понављала себи да се налазим на најбољем месту. Оно што је подмукло у тој болести је што често нема симптома, а једе вас изнутра, али буквално руинира све органе - рекла је пре пар година Горица за Блиц.

После откривања дијагнозе почела је много више да брине о себи.

- Напокон сам почела да бринем о себи, да пратим и слушам моју дивну др Шумарац. Заправо то је поверење у које се кунем. Све што ми каже прихватам као добро ђаче без икаквих сумњи да је то најбоље за мене. И зато се резултати виде. Има људи који кажу "у почетку нисам хтео да прихватим инсулин". То није ствар избора и о томе нема полемике. С друге стране, дивно је што је то данас толико једноставно давати самом себи, као испијање воде. Не боли, врло је једноставно, а што је најбитније, супер се осећам - рекла је.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Нова С

Горица је наиме, једном приликом на свом блогу написали да не постоји леп развод, те је открила какав је био њен растанка од Слободана Нешовића Локе.

- Добро је да с бившим партнером останемо у добрим односима, не само због деце већ и због заједнички проведених година које су биле лепе. Не траје све вечно, односи треба да се негују, некада успе, некад не. Свакако је добро кад је развод договор, пријатељски растанак. И за то се ваља потрудити - истакла је за Курир.

Рекла је да ли су јој сметали коментари да сте самохрана мајка или распуштеница.

- Слушала сам разне, али нема везе. Све прође. Срећна сам што сам могла сама да одлучујем о својој судбини, да не зависим ни од кога, што сам научила да рационализујем ствари, спознала шта хоћу а шта нећу. Кад направите листу приоритета, све постаје јасније - закључила је.

БОНУС ВИДЕО - СЕЋАЊЕ НА ВЕЛИКАНА: Предраг Ејдус – глумац истине и театралности

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РАТ У УКРАЈИНИ: Жестоке борбе у Первомајском; Руси заробили специјалце-падобранце ВСУ