ПОЧЕЛА ЈЕ БЛИЦ ТЕЛЕВИЗИЈА: Цеца какву Србија никада није видела, тајне познатих код психијатра и повратак легендарне емисије

Novosti online

03. 10. 2022. у 16:09

МЕДИЈСКО небо Србије добило је нову звезду! Блиц телевизија почела је са емитовањем 3. октобра на МТС каналу 115.

ПОЧЕЛА ЈЕ БЛИЦ ТЕЛЕВИЗИЈА: Цеца какву Србија никада није видела, тајне познатих код психијатра и повратак легендарне емисије

Фото: Промо

Фото: Промо

Покретањем Блиц ТВ, за добро познати медијски бренд, који је преко две и по деценије присутан на тржишту, на овај начин почиње нова ера. Истините, тачне, правовремене и проверене информације али и ексклузивни забавни садржај, од ове јесени биће присутни у домовима широм Србије, Републике Српске и Црне Горе и путем малих екрана.

Блиц телевизија ће бити модерна српска телевизија која сублимира искуства свих великих европских медија, али на аутентичан начин прилагођен нашем поднебљу, наслеђу и свакодневици.

Поред традиционално најбрже информативе чека вас и до сада невиђен забавни и лајфстајл програм. Емисија "Цеца show" даће вам прилику да закорачите у дом Цеце Ражнатовић и упознате њу и њену породицу као никада пре у играно документарлном серијалу у којем ће представити живот, али и открити бројне детаље из истог за које јавност никада није сазнала!

Фото: Промо

Емисија "На терапији" приказаће вам личности из јавног живота како преко пута психијатра Славице Ђукић Дејановић откривају највеће животне драме.

Фото: Промо

На Блиц телевизији вас чекају и две култне емисије, "Балканском улицом" уз препознатљиву Весну Дедић и чувена емисија "Бисери" у којој ће чувени Вања Булић Србији поново приказати фасцинантне људске судбине.

Фото: Промо

Поред ауторског програма чека вас и сјајна селекција серијског и филмског програма, а неке од серија које ћете имати прилику да погледате на Блиц телевизији су "Наркоси", "Тајне винове лозе", "Тајни живот Мерлин Монро". Од филмова смо вам већ првог дана емитовања припремили "Апсолутних 100", "Жену са сломљеним носем" и филм "Клопка".

Где гледати Блиц ТВ

БЛИЦ ТВ је доступан на свим платформама и апликацијама МТС претплатника на платформама ИРИС ТВ у Србији Босни и Херцеговини и Црног Гори. Програм је у склопу основног пакета и можете га гледати на следећим каналима:

СРБИЈА:

-         ИРИС ТВ пакет на каналу 115
-         Супернова кабловски пакет на каналу 15
-         м:САТ сателитски програм на каналу 15

Босна и Херцеговина:

-         мТел ИПТВ пакет на каналу 15
-         Супернова и логософт на каналу 14
-         м:САТ у Републици Српској на каналу 7
-         м:САТ у Федерацији на каналу 14

Црна Гора:

-         кабловски пакет на каналу 26
-         м:САТ на каналу 27

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПОСЛЕ ПОРАЗА: Савић упутио поруку Митровићу