ПУТЕВИ СРБИЈЕ: Затворена коловозна трака ка Београду

Novosti online

01. 10. 2022. у 09:32

ДО понедељка, 10. октобра, трају радови на појачаном одржавању, на ауто-путу Е-75, петља Појате - петља Параћин, због чега је затворена коловозна трака ка Београду и саобраћај се одвија двосмерно супротном коловозном траком.

ПУТЕВИ СРБИЈЕ: Затворена коловозна трака ка Београду

Фото: Д. Балшић

Путеви Србије подсећају да од данас до 5. октобра током светлог дела дана, трају радови на обележавању хоризонталне сигнализације на ауто-путу Е-70, петља Пећинци - петља Кузмин, у смеру ка Батровцима.

За саобраћај ће се затварати претицајна саобраћајна трака у дужини до 5 километара, а саобраћај ће се у зони радова одвијати возном траком.

Такође, до 13. октобра је на путу Равни Гај - Кнић на снази обустава саобраћаја због радова на санацији путно-железничког прелаза у Книћу. Алтернативни правац: Гружа - Кнић, преко Грабовца.

На путу Пријепоље - Коловрат, радови на рехабилитацији моста трају до 05. октобра, уз наизменично пропуштање возила, а радови на рехабилитацији пута Мустапић-Турија до 1. новембра, до када ће се на том путу возила наизменично пропуштати.


БОНУС ВИДЕО: Титова вила од 50 милиона

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен