ЦРНИ ОБЛАЦИ СЕ СЕЛЕ НА СЕВЕР: Метеоролози издали хитно упозорење - наредних сат и по на удару невремена ови делови Србије

Новости онлајн

27. 09. 2022. у 20:45

ОБЛАЧНОСТ која на подручју Западнобачког округа условљава јаке пљускове с грмљавином и јаким ветром, у наредна два сата премештаће се преко осталих делова Бачке ка северном и средњем Банату.

ЦРНИ ОБЛАЦИ СЕ СЕЛЕ НА СЕВЕР: Метеоролози издали хитно упозорење - наредних сат и по на удару невремена ови делови Србије

Фото: Танјуг/Владимир Спорчић

Ово стоји у најновијем хитном упозорењу Републичког-хидрометеоролошког завода (РХМЗ).

Подсетимо, јако невреме погодило је овог послеподнева Србију и Београд, а поједине улице биле су поплављене. Такође, јак ветар обарао је дрвеће и чупао га из корена, а непогоде праћене градом погодиле су и остале делове земље - Војводину, централну и западну Србију, а ни исток није остао поштеђен.

Риболовац (41) задобио је данас опекотине првог и другог степена када га је ударио гром на Дунаву код Кладова. Гром је ударио и у београдски аеродром "Никола Тесла" због чега су каснили летови и створене велике гужве.

Тренутно је најхладније на Копаонику где је измерено свега шест степени, а најтоплије у Врању са 19. У Београду је, према последњим мерењима РХМЗ-а, 16 степени Целзијуса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОБЕДИО САМУРАЈА У ДВОБОЈУ: Црногорском официру у руској војсци јапански командант није био раван