МОДЕРАН СТИЛ У ДУХУ МЕДИТЕРАНА НА САМОЈ ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Једноставан луксуз само за старије од 16 година

Промо

27. 09. 2022. у 16:00

НА само 5 км удаљености од центра Хургаде и 6 км од аеродрома, у најужем туристичком језгру града, Мемши, а на самој обали Црвеног мора, смештена је права оаза модерног, једноставног луксуза - Стеигенбергер Пуре Лифестyле 5*. Нема дилеме да ће вам овај хотел из чувене породице Стеигенбергер хотела, пружити уживање у сваком смислу, али и локација на којој се налази омогућава гостима да се лако укључе у све могуће туристичке излете и активности, као и да осете пулс града који живи недалеко од ресорта.

МОДЕРАН СТИЛ У ДУХУ МЕДИТЕРАНА НА САМОЈ ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Једноставан луксуз само за старије од 16 година

Фото: Промо

Потпуно нова димензија луксуза је стигла на Црвено море са овим задњим чланом познатог ланца. Steigenberger Pure Lifestyle 5* је оаза чистих, позитивних вибрација које се од тихе, јутарње мелодије, преко поподневних chill-out звукова, увече претварају у музику за плес до зоре. Ово је једини хотел на Црвеном мору који је сав у белом, где су све собе апартмани и који је намењен само старијима од 16 година. Идеална локација, употпуњена је медитеранским стилом, запањујуће модерним амбијентом и опуштајућим звуцима музике.

Фото: Промо

Основни тип собе је пространи апартман у ком преовладавају светле боје, који је опремљен ђакузијем за двоје, великом терасом на којој се, заваљени у љуљашку, можете опустити и уживати у спектакуларном погледу. Већ вам је поприлично јасно да ће вас боравак у Steigenberger Pure Lifestyle 5* размазити, али тек кад чујете да вам је на располагању и неколико ресторана и барова са врхунском храном и квалитетним пићима, распаметићете се. Услуга у хотелу је Lifestyle All Inclusive, а у потпуности оправдава такво модерно и раскошно име.

Фото: Промо

Фото: Промо

Свакодневно, на отвореном базену, организују се журке са музиком коју пушта ди џеј, а на базену се гости могу забављати и играјући билијар. Гости Steigenberger Pure Lifestyle 5* могу користити и базене и аква парк у суседним хотелима из истог ланца Steigenberger Aqua Magic и Steigenberger Al Dau. Ако овај вид забаве ипак није ваша замисао одмора, или просто понекад желите и нешто другачији одмор, попут релаксације у Спа центру, и даље сте на одличном месту. Овде ћете себе наградити правим, традиционалним спа искуствима која ће ваше тело и ум у потпуности опустити и залечити.

Фото: Промо

Уколико пак ово није идеалан избор за вас, јер путујете са децом и стога тражите другачији хотел, у нашој понуди има далеко више хотела у Хургади који ће вам одговарати, а да не спомињемо Турску која за породице са двоје деце, као и свих година до сад, има посебне специјалне категорије "двоје деце гратис". У понуди су и још две нове дестинације, Тунис и Малта, па готово сигурно можете пронаћи баш онакав аранжман какав је потребан вама и вашој породици или пријатељима.

Фото: Промо

Фото: Промо

Целокупна понуда агенције за лето 2022. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону