АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ БЕЛЕЖИ РЕКОРДНЕ ПОСЕТЕ: Узбудљиве атракције на води доводе госте из целе Србије

Промо

11. 08. 2022. у 16:00

АКВА парк Југово крај Смедерева, најатрактивнији забавни парк на води у овом делу Србије, ових врелих летњих дана бележи рекордне посете.

АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ БЕЛЕЖИ РЕКОРДНЕ ПОСЕТЕ: Узбудљиве атракције на води доводе госте из целе Србије

Фото: Промо

Прошлог викенда у Аква парку Југово било је више гостију него иначе, а забележена је рекордна посета. Домаћини Аква парка Југово потрудили су се да спремно дочекају туристе које долазе из овог дела Србије у све већем броју, тражећи спас од врућине.

Аква парк Југово идеално је место, посебно за породична уживања. Смештен је у непосредној близини главног града што га препоручује свима који би хтели да побегну од ужареног асфалта Београда.

Аква парк има четири базена различитих величина, дванаест тобогана различитих димензија и висина од два па до чак 16 метара.  Ту су и тобогани и играонице за малишане у води, а у склопу комплекса је и дечији парк са забавним садржајима у хладовини коју даје шума топола. Ово је идеално место за најмлађе, па родитељи немају потребе да брину где ће се сместити.

Посебна пажња овде се обраћа на  безбедност посетилаца, као и на квалитет воде у базенима који редовно контролишу надлежне институције.

Оно што је међу најбољим препорукама за боравак у Аква апрку Југово јесте чињеница да је конципиран на тај начин да је идеалан је за боравак читаве породице, јер нуди могућности за уживање свим генерацијама. У оквиру компелкса постоји све што је неопходно за пријатан боравак током читавог дана.

Фото: Промо

Такође, у оквиру комплекса, налази се  и ресторан “Белведере”,  са неколико тераса са  предивним  погледом на Дунав.

- Трудимо се да на сваки начин удовољимо жељама гостију којих заиста има у рекордном броју ових дана, што је разумљиво јер је време годишњих одмора. Значајн број наших гостију су наши људи који живе у дијаспори. Њихове импресије су одличне, што нам говори да радимо добар посао, каже Бојан Стефановић, менаџер ресторана „ Белведере“.

Осим овога, у оквиру аква парка је и клуб под ведрим небом Топ Ривер који ове сезоне, на одушевљење публике, доводи највеће звезде домаће естраде. После Јелене Карлеуше, прошлог викенда у Топ Риверу наступила је Тања Савић пред пар хиљада људи.

Аква парк Југово налази се на 50 км од Београда, на самој обали Дунава, највеће европске реке, а читав комплекс заузима површину од 8 хектара. Уз обалу постоји пешачка стаза која се може користи за шетњу или џогирање.  У склопу комплекса су и тениски терени, терени за кошарку и фудбал.

Аква парк Југово је отворен од 10 до 20 часова.

Улазнице

Цена улазнице за целодневни боравак радник данима је 500 динара за децу ( у зависности од висине, за малишане ниже од 90 цм улаз је бесплатан) и 800 динара за одрасле, док су викендом цене 800 и 1.200 динара.  За боравак после 17 часова цене су умањене и радним даним и викендом. На сајту https://www.aquaparkjugovo.rs/ могу се унапред резервисати места и лежаљке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ) издао је два најновија упозорења. Једно се односи на велику количину падавину данас, а друго за сутра за грмљавинске непогоде са градом и олујним ветром.

26. 09. 2022. у 12:52

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (0)

ИЗНЕНАДНА СМРТ ЈЕ ПРЕКИНУЛА ЉУБАВ: Он је био муж Јелице Сретеновић - глумица се након губитка заветовала на самоћу