РЕКЛА МИ ЈЕ ДА ЈЕ ИЗГУБИЛА СВОЈУ БЕБУ, ЧАК САМ ЈЕ И ТЕШИЛА: Мајке отете бебе у Крушевцу за “Новости” открила детаље драме

С.БАБОВИЋ

09. 08. 2022. у 12:39

НАШЛА сам је преко Фејсбук групе "Маме Крушевљанке" - сведочи за "Новости" К.Б. (38) мајка бебе од 40 дана, коју је јуче, како се сумња, у Крушевцу отела дадиља Ј.Ј. (35).

РЕКЛА МИ ЈЕ ДА ЈЕ ИЗГУБИЛА СВОЈУ БЕБУ, ЧАК САМ ЈЕ И ТЕШИЛА: Мајке отете бебе у Крушевцу за “Новости” открила детаље драме

Фото: С.Б.

- Јавило се неколико жена, јавила се и она, деловала је сасвим нормално. Дошла је на интервју. Тражила сам јој на увид личну карту, питала да ли могу да фотографишем, рекла је да нема проблема. Попричале смо, рекла ми је да чувала братовљеву и сестрину децу. Пробали смо два сата, она је била супер са бебом. Успавала је, опеглала веш, деловала је скроз нормално.

Дадиља Ј.Ј. одрадила је пар смена. Једном приликом је, додаје саговорница "Новости", она отишла до продавнице,а Ј.Ј. ју је чак замолила да је закључа, јер се тако "осећа сигурније". И то је, поред више момената, уливало сигурност у позданост ангажоване бејбиситерке.

Са мајком бебе договорено да у понедељак новорођенче изведе у Пионирски парк. То се и догодило. Ј.Ј.и беба су отишле из стана, док је К.Б. остала да очисти кућу са идејом да им се придружи мало касније.

- Чим је отишла у парк, она ме је контактирала, слала ми је слике, ево "беба је супер, спавка, милина" - прича мајка К.Б.

- Рекла сам "добро, само га покриј ако буде хладно". То је била најнормалнија комуникација. И онда после неког времена, питам да ли стижете,она је рекла "ево још један круг и ту смо". И тако је она мене порукама замлаћивала све време, "ту сам", "близу сам", и после неког времена престала је да се јавља, постала недоступна. Онда сам позвала полицију.

Тренуци неизвесности били су веома тешки за ову жену. Полиција је одмах кренула у потрагу и права је срећа што је дете врло брзо нађено. Како су "Новости" већ објавиле, бебу је дадиља Ј.Ј одвела у кућу свог бившег момка Д.С. (40) у насељу Мудраковац, на периферији Крушевца. Пре него да се одигра јучерашња драма, Ј.Ј. је у једном тренутку испричала К.Б. да је имала побачај са претходним партнером.

- Видео се осетни жал што је изгубила бебу и ја сам је чак тешила због тога - каже за “Новости” К.Б.

У породици бившег дадиљиног партнера Д.С. У Мудраковцу су били изричити у тврдњи да немају везе са немилим догађајем. Њима се, како су рекли за "Новости" јавила Ј.Ј, дошла је са бебом наводећи и да је њихово.

Д.С.је потврдио није уплетен у отмицу, а Ј.Ј. је признала та је урадила. Случај истражује Основно јавно тужилаштву у Крушевцу, где је поднета кривична пријава против дадиље због постојања основа сумње да је извршила кривично дело одузимање малолетног лица.

Осумњичена Ј.Ј. Фото: Facebook

 
Мајка К. Б. упозорила је путем фејсбука на своје трауматично искуство са дадиљом Ј. Ј. - Молим вас обратите пажњу на њу, јер је пуштена да се брани са слободе - објавила је К. Б. уз фотографију осумњичене. Свако добро, чувајте се и чувајте своје ближње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ) издао је два најновија упозорења. Једно се односи на велику количину падавину данас, а друго за сутра за грмљавинске непогоде са градом и олујним ветром.

26. 09. 2022. у 12:52

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (1)

ИЗНЕНАДНА СМРТ ЈЕ ПРЕКИНУЛА ЉУБАВ: Он је био муж Јелице Сретеновић - глумица се након губитка заветовала на самоћу