ИЗМЕЂУ ТОПЛОГ МОРА И СВЕЖЕ ПЛАНИНЕ: У боровој шуми, ушушкао се Кемер, а у Кемеру одличан хотел

Промо

06. 07. 2022. у 16:00

КЕМЕР је одмаралиште у Турској, на свега 42 км удаљености јужно од Анталије и данас је важан туристички центар и летовалиште са бројним хотелима и модерном марином.

ИЗМЕЂУ ТОПЛОГ МОРА И СВЕЖЕ ПЛАНИНЕ: У боровој шуми, ушушкао се Кемер, а у Кемеру одличан хотел

Фото: Промо

Име Кемер на турском језику значи појас, а ово место је добило то име захваљујући реци која протиче кроз њега и изгледа као појас.

Пре само 20 година овде су била непрегледна стабла наранџи, а на ове плантаже се настављала борова шума. Било је тек неколицина кућа, које су се једва уочавале међу тим плантажама. Како је растао број туриста, Турска се прилагођавала и направила план за изградњу летовалишта. Ово је данас несумњиво јако лепо и модерно летовалиште, али је и успело да сачува природну лепоту. Наиме, поред бројних хотелских и пословних зграда, изграђено је и доста паркова, а дрво наранџе се и деље може наћи на сваком кораку.

Фото: Промо

На око 44 километара од аеродрома у Анталији, у месту Белдиби, у близини Кемера, налази се Imperial Sunland Resort 5* који је отворен 2007.године, а реновиран 2020. године и има површину 12 000м2. Хотел има укупно 262 собе. Гостима су на располагању главни ресторан, 2 à la carte ресторана (турски и италијански), 6 барова, дискотека, cafe house , отворени и затворени базен. За децу ту је затворени и отворени дечији базен.

Фото: Промо

Хотел има 80м дугу плажу са доком. Употреба сунцобрана, лежаљки и пешкира је бесплатна.

Фото: Промо

Imperial Sunland Resort 5* има услугу Ultra All Inclusive – самопослуживање у главном ресторану ( доручак, касни доручак, ручак, вечера, поноћна ужина). Гостима су на располагању и 2 à la carte ресторана (турски и италијански), 6 барова (Pool bar, Iskele Bar, Snack Bar, Lobby bar, Garden bar, Vitamin bar), дискотека и Cafe house. У концепт усулге су укључени оброци у главном ресторану, ужина, сва локална  алкохолна и безалкохолна пића.

Фото: Промо

Агенција „1 А Травел“ у својој понуди има најлепше хотеле Турске, а на вама је да изаберете који је идеалан за ваш одмор. Осим Турске, у понуди агенције за ову сезону су и Египат и Тунис.

Фото: Промо

Посетите званичан сајт агенције и направите online резервацију, или позовите контакт центар на 011/655 78 00 за све додатне информације. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Инстаграм.

Фото: Промо


За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност online резервације и уплата преко 1A Travel Green. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у околностима након пандемије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СВИ ЖЕЛЕ ЛЕТОВАЊЕ НА ТИРКИЗНОЈ ОБАЛИ: Кемер вам доноси прелепу боју мора и хотел који носи име те најлепше нијансе плаве