АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ - ОСЕТИТЕ ДУХ ЛЕТА У СРЦУ СРБИЈЕ

Промо

04. 07. 2022. у 10:00

Аква парк Југово крај Смедерева, oд почетка летње сезоне, једно је од најпосећенијих места у овом делу Србије, и не без разлога.

АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ  - ОСЕТИТЕ ДУХ ЛЕТА У СРЦУ СРБИЈЕ

Фото: Промо

Ово је идеално место за породична уживања викендом, а позиција надомак Београда препоручује Аква парк Југово свима који би хтели да побегну од престоничке гужве, а да опет имају све удобности на које су навикли. 

Оно што у Смедерево и аква парк у насељу Југово доводи бројне госте, јесте јединствена и примамљива понуда. Овде, на једном месту, постоји све што је потребно за уживање читаве породице. Зато има и гостију који се одлуче да боравак продуже и на више од једног дана, а понуда смештаја у околини аква парка је веома богата и разноврсна, а цене приступачне.

Фото: Промо

У аква парку Југово, поред четири базена, за све узрасте, купачима је на располагању и кафић, ресторан, где се гости могу освежити, појести нешто, купити слаткише, кафу за понети, сладолед…

РЕЗЕРВАЦИЈА ОНЛАЈН

На сајту  https://www.aquaparkjugovo.rs/ можете резервисати своја места и лежаљке које ће вас чекати у било које доба дана да се појавите. 

Гости кажу да је аква парк Југово за малишане  прави рај. У прилог овоме стоји чињеница да су међу гостима чак и родитељи са бебама у колицима. Осим игре у базенима, где је дубина виде прилагођења најмлађој деци, ту су и мини-тобогани за малишане.

За најмлађе посетиоце, у склопу аква парка, постоји и игралиште са бројним справама за забаву које се налази у сенци шумарка са тополама старим више десетина година. Уз игралиште су и лежаљке на којима се, док се деца играју,  родитељи могу одмарати у хладовини. 

Фото: Промо

За младе жељне адреналина, најзузбудљивији је део са тобоганима различитих дужина. Најдужи је чак 16 метара и резервисан је за најсмелије.

Куповином улазнице добија се сунцобран и лежаљка, а праве хедонисте чекају удобни кревети-лежаљке под балдахинима.

Аква парк Југово је отворен од 10 до 20 часова. Цена улазнице за целодневни боравак радник данима је 500 динара за децу ( у зависности од висине, за малишане ниже од 90 цм улаз је бесплатан) и 800 динара за одрасле, док су викендом цене 800 и 1.200 динара.  За боравак после 17 часова цене су умањене и радним даним и викендом.

Читав комплекс је на самој обали Дунава, што даје посебан доживљај. Уз обалу постоји пешачка стаза која се може користити за шетњу, вожњу бицикла или џогирање.  У склопу комплекса су и тениски терени, терени за кошарку и фудбал. Такође, овде је рај за пецароше.

У оквиру комплекса, налази се  и ресторан “Белведере”,  са неколико тераса са  предивним  погледом на Дунав.  Ресторан Белведере отворен је и за организацију различитих врста окупљања – свадби, прослава, рођендана.

Гостима су на располагању две сале – са укусом дизајнирана, удобна и модерно опремљена сала са око 200 места, као и отворена тераса на трећем, највишем нивоу ресторана са спектакуларним погледом на реку.

Фото: Промо

Аква парка Југово налази се 50 км од Београда, пет километара од Смедерева, у непосредној близини аутопута, и на самој обали Дунава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ЈЕ УНИШТЕН НЕМАЧКИ ПОНОС: Србин први оборио авион у историји светске ратне авијације