РЕХАБИЛИТАЦИЈА КОЛОВОЗА КОД ХОРГОША: Измене у саобраћају због радова на путевима широм Србије

Танјуг

26. 06. 2022. у 19:22

ПРЕМА информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75, од петље „Мостар“ до аеродрома „Никола Тесла“, у смеру ка Шиду, од сутра до 29. јуна у периоду од 22 до 3 часова, најављени су радови на постављању државних заставица.

РЕХАБИЛИТАЦИЈА КОЛОВОЗА КОД ХОРГОША: Измене у саобраћају због радова на путевима широм Србије

Ј.Ј.Баљак

У периоду од 30. јуна до 1. јула од 22 до 3 часова најављени су радови на уклањању државних заставица на истој деоници.

Радови ће се изводити у покрету и за саобраћај ће бити привремено затворена претицајна саобраћајна трака.

На ауто-путу Е-75, код петље Хоргош-Суботица-СЕВЕР, у смеру гранични прелаз Хоргош-Нови Сад, најављени су радови на рехабилитацији коловаза.

Саобраћај ће бити преусмерен у коловозну траку смера Нови Сад-гранични прелаз Хоргош и то претицајном траком према Новом Саду.

Предвиђено трајање радова је до средине јула.

На деоници Мустапић - Турија, до 31. октобра планирани су радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила.

На деоници пута Брњица- Добра, до 30. новембра најављени су радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила.

Путеви Србије су саопштавају да су, на деоници пута Жабари - Бошњак , у зони насеља Четереже, до 31. августа, најављени радови на санацији оштећења, уз наизменично пропуштањем возила, наведено је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

40 ГОДИНА ЧУВАЛИ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ У ШУПИ: Отац и син починили незапамћен злочин - полицајци били у шоку после открића (ВИДЕО)