НАЗИРЕ СЕ РЕШЕЊЕ ЗА СРБЕ ЗАГЛАВЉЕНЕ У ФРАНКФУРТУ: Јуче им затворили шалтере и рекли "видимо се ујутру", понуђен им нови лет

Танјуг

26. 06. 2022. у 14:00

ПУТНИЦИМА из Србије, који од јуче чекају на лет из Франкфурта за Београд, данас су понуђени неки летови који су планирани за сутра у 11 часова и хотелски смештај, изјавио је данас Дејан Димитријевић, специјалиста гинекологије и акушерства који је у групи од око 60 српских лекара блокираних на франкфуртском аеродрому.

НАЗИРЕ СЕ РЕШЕЊЕ ЗА СРБЕ ЗАГЛАВЉЕНЕ У ФРАНКФУРТУ: Јуче им затворили шалтере и рекли видимо се ујутру, понуђен им нови лет

Фото: Shutterstock/Илустрација

Димитријевић је рекао да је конзул Бранко Радовановић с нашим путницима и труди се да пронађе решење.

Димитријевић је изјавио да је лет из Лисабона на ком је била велика група од око 100 српских лекара каснио у доласку на аеродром у Франкфурту, на ком их није сачекао авион којим је требало да одлете за Београд.

- Ми смо доктори из Београда, има нас отприлике 60 и дошли смо овде у 22:45. Од тада креће чекање у реду да се ребукирамо, а они су у 12:00 затворили шалтере и рекли "видимо се у шест ујутру". Непрофесионално понашање, они очигледно овде имају неки проблем. Ствари нисмо узели нити ћемо узети , јер не можемо да дођемо до кофера. И неће нам их ни вратити све до следећег лета - изјавио је Димитријевић.

Он је навео да су путницима из Србије данас понуђени неки летови који су планирани за сутра у 11 часова и да им је понуђен хотелски смештај.

- Неизвесно је да ли ћемо и сутра ући на те летове. Одавно се овако нешто није десило, Сто лекара из различитих области је овде блокирано. Сваки пети службеник ради - навео је Димитријевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Овако ће изгледати нова зграда Београдске филхармоније

БОНУС ВИДЕО: КАТАСТРОФАЛНЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗЕМЉОТРЕСА - Најмање хиљаду погинулих на истоку Авганистана

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК 18. АВГУСТ: Још ништа од освежења, данас до 37 степени