СРПСКИ ЛЕКАРИ ЗАРОБЉЕНИ НА АЕРОДРОМУ У ФРАНКФУРТУ "Не дају нам кофере, кажу нам да идемо у хотел"

Novosti online

26. 06. 2022. у 08:12

АВИОН Луфтханса компаније на линији Франкфурт-Београд касни са полетањем, односно полетање је одложено, објављено је на Инстаграм страници 192.рс уз фотографију путника који чекају у километарском реду.

СРПСКИ ЛЕКАРИ ЗАРОБЉЕНИ НА АЕРОДРОМУ У ФРАНКФУРТУ Не дају нам кофере, кажу нам да идемо у хотел

фото: Shutterstock

- Велики број летова са тог аеродрома према другим дестинацијама је потпуно отказан. Највероватније се ради о неповољним временским условима - наведено је на поменутом профилу, преноси "Блиц".

На апликацији "Флајт радар" стоји да лет касни, а требало је да полети у 21.50 по локалном времену.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Ово је нечувено. Не дају нам кофере, немамо своје ствари код себе. Кажу нам да идемо у хотел. Све је већ букирано, не можемо ни смештај да нађемо - причају српски лекари др Драган Стајић и др Дејан Димитријевић, неколицина од око 100 гинеколога и ортопеда из наше земље, који су заробљени на аеродрому у Франкфурту пошто им је отказан лет за Београд.

Др Стајић и др Димитријевић боравили су у Лисабону на Конгресу гинеколога и ортопеда Србије. Путовали су преко агенције "Фог". Вечерас су кренули из Лисабона, преседање је требало да буде у Франкфурту и потом да се упуте за Београд. Међутим, стали су на пола пута због - штрајка запослених на аеродрому.

Али и то не би био тако велики проблем да нису остали без својих кофера које су предали пре него што је отказан лет. Речено им је да до понедељка неће бити летова за Београд и да сутра дођу по пртљаг.

- Ови је нечувено. Не дају нам кофере, немамо своје ствари код себе. Кажу нам да идемо у хотел. Све је већ букирано, не можемо ни сместај да нађемо. Луфтханса нам нуди авион у понедељак, за свега десетак људи. Сви морамо на посао већ тада. Молимо органе наше земље, министарство или амбасаду да се укључе и помогну у решавању овог проблема - кажу за медије гинеколози др Драган Стајић и др Дејан Димитријевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

СТАРА НАРОДНА ВЕРОВАЊА: Ево зашто не треба убијати змије