Неодољиво уживање за двоје

Промо

27. 05. 2022. у 13:42

ТЕРАСЕ и дворишта представљају драгоцене елементе дома јер омогућавају боравак на отвореном. У летњем периоду то је најлепше место за одмор после напорног дана и савршен простор за уживање у испијању прве јутарње кафе, оброку или читању омиљене књиге.

Неодољиво уживање за двоје

Фото: Форма Идеале

Да бисте креирали своју оазу за одмор и опуштање, није потребно много простора, а чак и најмањи отворени простори имају огроман потенцијал за уређење. Са мало зеленила, баштенским намештајем и пригушеним светлом, све је могуће и можете креирати амбијент из снова.

При одабиру баштенског намештаја, важно је водити рачуна да буде удобан, али и да се уклопи у ваш лични стил, као и остатак амбијента. Можете бирати различите боје и материјале, а сет који би се својом једноставношћу уклопио у скоро сваки простор је сет ДУО. Овај сет од масовног дрвета буковине чине две столице повезане заједничким сточићем, тако да представља и идеално место за одмор удвоје. Столицама припадају и удобни јастуци, док сточић има и део за одлагање новина или других ситница које би употпуниле ваше уживање.

Уколико сте ипак љубитељ рустичног стила, сјајан избор за ваш кутак је баштенски сет СЕВИЉА, који чине две столице и сто металне конструкције, а додатно је практичан због могућности склапања и лаког одлагања. Тиме штедите простор, тако да је одлично решење и за мале терасе и балконе, или одвојен кутак у оквиру дворишта. Кутак можете додатно декорисати прекривачем ДИАМОНД, а сјајни детаљи су и свећа у стакленој посуди са мотивационим натписом и чинија за послужење.

За посебну удобност, како на тераси, тако и унутар дома, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују љуљашку ПИЛОW. Чине је метална конструкција и плетени ратан, као и јастуци, који омогућују максималну удобност, уживање и релаксацију. Поред љуљашке, комад намештаја који је увек добродошао, а представља и декоративни детаљ јесте плетени табуре, који такође може бити део и унутрашње декорације, али и терасе.

Нећете погрешити који год сет или комад намештаја да одаберете за уређење ваше терасе или дворишта, важно је само да то буде пријатан и само ваш кутак који ће вам приуштити незаборавне моменте уживања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КО ИМА НАЈВЕЋУ ПЛАТУ? Просек изнад 70 хиљада динара