ПОТПУНИ ОСЕЋАЈ ОДМОРА: Прелепа плажа и море које зове на купање, елегантан дизајн хотела само за старије од 16 година

Промо

25. 05. 2022. у 16:00

Шарм ел Шеик је летовалиште посебно популарно међу рониоцима. Није ни чудо, јер топло, прозирно море украшено коралима, пружа јединствен доживљај, док рибице свих величина и боја безбрижно пливају око радозналих туриста.

ПОТПУНИ ОСЕЋАЈ ОДМОРА: Прелепа плажа и море које зове на купање, елегантан дизајн хотела само за старије од 16 година

Фото: Iberotel Palace 5*

Налази се на обали Црвеног мора, на истоку Египта, на самом југу полусотрва Синај. Реномирани хотели, мноштво барова и продавница дају пуно избора за испуњено летовање.

Фото: Iberotel Palace 5*

Шарм Ел Шеик је нова дестинација у понуди, па је сваки хотел пажљиво одабран, а разноврсна понуда је формирана тако да свако може пронаћи онај идеалан, у којем ће се истински одморити и уживати максимално. За љубитеље роњења, који истовремено воле египатски дух и све што на себи носи додир арапског, допашће се место Маyа, у којем се налази хотел Iberotel Palace 5*.

Фото: Iberotel Palace 5*

Iberotel Palace 5* који се налази у Maya Bay-u, удаљен је 20 км од аеродрома и 10 км од Naama Bay, најпознатијег места у Шарм Ел Шеику. Хотел се налази на удаљености за пријатну и лагану шетњу до старог града, који је доживљај за себе – бројни ресторани и кафићи, у египатском маниру, као и продавнице са локалном робом и сувенирима, којима је јако тешко одолети.

Фото: Iberotel Palace 5*

Хотел има своју пешчану плажу са постепеним уласком у море, а обућа за плажу се саветује због присуства корала. Употреба сунцобрана и лежаљки је бесплатна на плажи, као и на базену. У понуди хотела су два отворена и један затворени базен.

Фото: Iberotel Palace

Поред сунчања, купања у мору и базену, гостима хотела Iberotel Palace 5* је на располагању доста других активности, било да је у питању рекреација или забава – аеробик, ватерполо, одбојка на плажи, боћање, стони тенис и организована анимација у току дана и вечери. Такође, без доплате, гости хотела могу да користе и теретану.

Фото: Iberotel Palace

Хотел у понуди има 263 смештајне јединице и све имају балкон/терасу, клима уређај, САТ ЛЦД ТВ, сеф, мини бар, фен за косу. Услуга у хотелу је All Inclusive – доручак, ручак и вечера (самопослуживање – избор више јела по хотелским правилима). У концепту су ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. Хотел у понуди има неколико ресторана – La Coupole (главни ресторан), Blue Marine, Toscana (италијански ресторан) и Али Баба (оријентална кухиња). Гостима су на располагању и барови – Pool Bar, Pappagalio Lobby Bar i Borsalino Pub.

Фото: Iberotel Palace

За додатне информације можете се информисати путем call centra 011 655 78 00 или посетити наш званични сајт. У понуди су бројни хотели у Турској Анталијска и Егејска регија. Осим Шарм Ел Шеика, ту је и чувена Хургада, са одличним хотелима и добрим плажама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХИТ: Србин залутао на нудистичку плажу у Грчкој, није веровао шта види