"ПЛОВИ САДА НЕБЕСКИМ ПЛАВЕТНИЛОМ": Потресан опроштај на мрежама од Матеја Периша (ФОТО)

Novosti online

19. 05. 2022. у 18:52

ОТКАКО је објављено да је тело Матеја Периша (27) пронађено у Дунаву, грађани не престају да на друштвеним мрежам изражавају жаљење због трагичне смрти младића.

ПЛОВИ САДА НЕБЕСКИМ ПЛАВЕТНИЛОМ: Потресан опроштај на мрежама од Матеја Периша (ФОТО)

Фото: Принтскрин Инстаграм

Цео регион био је уједињен свих 139 дана потраге и живео је са надом да ће Сплићанин бити пронађен жив и здрав. Осим потресних порука грађана из региона, од Периша се опростио и један од његових блиских пријатеља.

Овај младић, који није са Перишем допутовао у Београд на дочек Нове године, на свом Инстаграм профилу објавио је фотографије на којима се налази са Матејем и на тај начин се опростио од свог пријатеља.

На једној Инстаграм страници која је од почетка пратила сваки нови детаљ и информацију везану за нестанак младића из Сплита, сада уз објављену фотографију Матеја стоји порука да почива у миру и да је он своју причу на земљи завршио.

Фото: Принтскрин Инстаграм

 

"Адио капетане наш и мирно ти море капетане наш, плови сада небеским плаветнилом. Твоја Далмација те неће заборавити. Почивај у миру божјем и саучешће породици", "Много ми је жао, надала сам се срећнијем крају", "Плави анђео враћа се свом плавом Јадрану. Док ово пишем срце ми пуца, мирно спавај међу анђелима", "Претужно, али бар ће наћи мир, он и његова породица", "Почивај у миру плави дечаче, породици најискреније саучешће и пуно снаге за даље. Наћи ћемо одговоре шта ти се десило, кад тад", само су неки од потресних коментара који прате ову фотографију.

Фото: Принтскрин Инстаграм

 

Подсетимо, Перишево тело пронађено је у среду ујутру у близини Аде Хује. Оно је пребачено на обдукцију која је утврдила да се младић утопио, а ДНК анализе потврдиле су да је реч о Перишу. Токсиколошки налази тек треба да буду готови за пар недеља, а Матејев отац Ненад Периш је дошао у Београд по тело свог сина. Од Матеја ће се опростити у петак у Београду у цркви Светог Анте, а одатле ће наставити пут ка Хрватској где ће бити сахрањен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 3. ЈУЛ: Сунчано, температура до 36 степени, од среде - пљускови