ТО ЈЕ ЖЕЉА ПОРОДИЦЕ: Ненад Периш открио детаље сахране сина Матеја у Сплиту

Novosti online

19. 05. 2022. у 18:30

МАТЕЈ Периш, чије тело је након скоро пет месеци потраге пронађено у Београду, према речима његовог оца Ненада Периша, биће сахрањен у родном Сплиту.

ТО ЈЕ ЖЕЉА ПОРОДИЦЕ: Ненад Периш открио детаље сахране сина Матеја у Сплиту

Фото АП

Након готовот пет месеци, потрага је завршена кад је у среду око 9.30 сати ујутру код Аде Хује извучено тело утопљеника за кога се одмах посумњало да је Матеј Периш. Тело које је плутало по води приметили су морнари који су позвали полицију.

Опело Матеју Перишу биће одржано у цркви Светог Анте у Београду. Тело младог Сплићанина биће потом испраћено у петак за Сплит где ће потом бити сахрањен.

Његов отац Ненад изјавио је да жели да сина испрати у миру и најужем кругу породице.

- Нажалост, изгледа да је дошао крај истраге, без обзира на то колико тешко било... Верујем да ово није крај и да ћемо се он и ја срести у будућности... Матеј је своју причу на овој земљи завршио - рекао је јуче Периш.

Тело мушкарца за кога се претпостављало да је Матеј Периш уочио је у среду капетан брода Милован Зеленовић.

- Шетали смо по палуби и видели како вода носи тело и да се зауставља мало даље. Ветар га је донео. Пливао је низводно Дунавом. Око 9 сати је стигла полиција. Тело је било у стању распадања. Неки дечко који је шетао поред је проверио на интернету и видео да је исто обучен као Матеј Периш - рекао је Зеленовић.

Матеј Периш из Сплита је последњи пут виђен је 31. децембра 2021. године око 2.30 сата испред престоничког ноћног клуба "Готик" кад му се изгубио сваки траг.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

PRONAĐENO TELO NA ADA HUJI: Sumnja se da je u pitanju Matej Periš

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 3. ЈУЛ: Сунчано, температура до 36 степени, од среде - пљускови