МАЈЦИ МАТЕЈА ПЕРИША ПОЗЛИЛО: Хитна помоћ је пребацила у болницу

Novosti online

19. 05. 2022. у 15:32

МАЈЦИ Сплићанина Матеја Периша позлило је јуче кад је сазнала да је његово тело нађено у Дунаву код Аде Хује, у Београду, после пет месеци потраге.

МАЈЦИ МАТЕЈА ПЕРИША ПОЗЛИЛО: Хитна помоћ је пребацила у болницу

Матеј Периш, Фото Твитер

Мајка Матеја Периша није се јавно оглашавала после нестанка свог сина на обали Саве у раним јутарњим сатима 31. децембра прошле године у Београду, преноси Блиц

- Хвала вам, хвала вам на изјавама саучешћа - рекла је кратко у разговору са медијима Џени, мајка трагично преминулог Матеја Периша.

Хитна помоћ је интервенисала када јој је јуче позлило, а касније је пуштена кући.

Мајка Матеја Периша јуче је сазнала да је тело младића, обученог као њен син када је нестао, извучено из Дунава код Аде Хује у Београду, осам километара низводно од места где је Матеј ушао у ледену реку Саву.

Данас, дан касније, све црне слутње су потврђене - ДНК анализа је потврдила да је у питању тело њеног сина Матеја Периша.

Тело Матеја Периша извучено је око 9.20 ујутру из Дунава када су га у води приметили капетан и морнари једног брода, као и пар шетача на Ади Хуји. Одмах су позвали полицију која је убрзо стигла на лице места.

Већ на основу гардеробе и ствари које су нађене при телу, полицајцима и морнарима је било јасно да је највероватније у питању Периш, али та информација није могла бити и дефинитивно потврђена док није урађена ДНК нализа.

ДНК анализа и обдукција су рађени по налогу Вишег тужилаштва и по хитном поступку су резултати стигли већ данас и потврдили најцрње слутње.

Ненад Периш, отац Матеја Периша, у Београду ће преузети тело свог сина који ће бити сахрањен у Хрватској.

БОНУС ВИДЕО: 

PRONAĐENO TELO NA ADA HUJI: Sumnja se da je u pitanju Matej Periš

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 26. ЈУН: Облаци стижу, биће пљускова и грмљавине