У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима

Промо

18. 05. 2022. у 16:00

НА само 7 км удаљености од центра Белека, на сопственој пешчаној плажи, окруженој боровом шумом, сместио се IC Hotels Santai Family Resort 5* .

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима

Фото: Промо

Свега 30 км од аеродрома у Анталији, своје место је нашао пространи ресорт из познате групе хотела, омиљене међу туристима којима Турска представља избор број један за боравак на мору. Хотел се налази у месту Kadriye, које је удаљено 1,5 км од самог Белека, па ће сваки гост имати жељу да упозна и овај приморски град, који не престаје да се развија и већ годинама слови за луксузно летовалиште.

Фото: Промо

IC Hotels Santai Family Resort 5* има своју пешчану плажу, дугу 300 метара, која је окружена предивном боровом шумом и на којој могу користити пешкире, лежаљке и сунцобране бесплатно. На плажи постоји доста опција за активан одмор, попуст терена за одбојку на песку, али и кану, сурф и слични спортови на води, за које је могуће резервисати плаћени термин.

Фото: Промо

Осим на плажи, гости IC Hotels Santai Family Resort 5* ће се одлично забавити и на неком од бројних базена – релаx, са тобоганима, за децу, па чак и бебе. Садржаји хотела су бројни, изузетно разноврсни, а осмишљени тако да покрију све генерације. То овај хотел чини идеалним за породични одмор, чему у прилог иде још један важан податак. Деца која имају до 15 година бораве сасвим бесплатно, јер спада у специјалну категорију „двоје деце гратис“.

Фото: Промо

Хотел нуди Ultra All Inclusive услугу, у оквиру које могу уживати у оброцима у главном ресторану, бројним баровима, док се за a la carte ресторане треба направити резервација дан раније, а подразумева и одређену надокнаду по особи. Наравно, да употпунимо причу о породичном ресорту, подсећамо да постоји и ресторан за децу, чије коришћење улази у концепт.

Фото: Промо

Све стандардне собе које поседује хотел имају сеф, WiFi интернет, директну телефонску линију, ЛЦД ТВ, мини бар, кетлер, сет за чај и кафу, централну климу, фен, WC са туш кабином/кадом и балкон.

Фото: Промо

IC IC Hotels Santai Family Resort 5* поседује и одличан СПА центар, где се могу без надокнаде користити турско купатило (хамам), сауна, fitness центар, витамин бар, соба за одмор, третмани лица и тела, jacuzzi, ВИП сауна.

Фото: Промо

IC Hotels Santai Family Resort 5* је само један од наших хотела који се и ове, као и претходних година, налазе у понуди за Турску. Целокупна понуда агенције за лето 2022. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХИТ: Србин залутао на нудистичку плажу у Грчкој, није веровао шта види