КУЋИ ЈЕ ЧЕКА ДЕТЕ ОД ПЕТ ГОДИНА: Сандрин брат открио детаље њеног нестанка - "Баба ју је одгајила, нестала је после гробља"

Новости онлајн

17. 05. 2022. у 15:21

САНДРА Шевић је из Калуђерице, а нестала је у суботу, 14. маја, у Миријеву.

КУЋИ ЈЕ ЧЕКА ДЕТЕ ОД ПЕТ ГОДИНА: Сандрин брат открио детаље њеног нестанка - Баба ју је одгајила, нестала је после гробља

Фото: Приватна архива

Њен брат од тетке Виктор открио је да је са Сандром у суботу био на гробљу, а када су дошли код њега кући у Миријеву, она је отишла и од тада јој се губи сваки траг. Како прича њен брат, Сандрин телефон је недоступан.

- Издавали смо баби шест месеци, а после гробља отишли смо кући, одакле је у једном тренутку отишла без трага. Одмах смо је звали, почели да тражимо и пријавили полицији - прича Виктор.

За сада, како каже, нема нових информација, али истиче да ово није први пут да Сандра нестане.

- Једном је исто нестала, али ју је полиција брзо пронашла на гробљу. Моја сестра никад није покушала себи да науди, али има психичких проблема. Знам да није пила терапију и верујем да су је недавни губитак мајке, па баке која ју је одгајила, а онда и разлаз од мужа пореметили. 

Фото: Приватна архива

Виктор каже да ју је тражио по гробљима, црквама, ишао је до Храма, 25. маја и Калемегдана, јер су то све места које је Сандра волела да обилази и истиче да ће их све поново обићи. Планира и да лепи плакате по граду како би што више људи сазнало за потрагу.

Контактирао је и са две-три њене другарице, међутим, нико нема информације о њеном нестанку.

- Она нема где да оде, верујем да је жива и само се плашим да себи не науди. Кући је чека дете од пет година - каже њен брат од тетке и моли све који је виде да пријаве полицији или на број 061 3163027.

Подсетимо, нестала Сандра (38) висока је 175 центиметара, има смеђу косу и очи, носи наочаре за вид. У тренутку када је нестала имала је на себи црну хаљину са розе цветовима. 

БОНУС ВИДЕО: 

ЦИПЕЛЕ ИЗ КОЗНИКА ЧЕКАЛЕ 400 ГОДИНА: Откриће археолога између Александровца и Бруса

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)