МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ОБИШАО ЗЛАТИБОРСКИ ОКРУГ: "Наша Србија је увек изнова обнављана и данас стоји чврсто на својим ногама" (ФОТО)

Novosti online

11. 03. 2022. у 18:03

ПРИЛИКОМ обиласка Златиборског округа Милош Вучевић, Милица Николић и Крсто Јањушевић посетили су Бајину Башту и Пожегу и том приликом напоменули да је од изузетне важности да се природни потенцијал Србије искористи на прави начин.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ОБИШАО ЗЛАТИБОРСКИ ОКРУГ: Наша Србија је увек изнова обнављана и данас стоји чврсто на својим ногама (ФОТО)

ФОТО: СНС

- Данас смо у посети Златиборском округу, где видимо пуно симболика на реци Дрини. Баш као што ова кућа стоји на стени на нашој прелепој Дрини, тако и наша Србија стоји чврсто на својим ногама. У претходном периоду често потапана, али увек изнова обнављана да би била сигурнија за нашу децу, за наше потомке, јер је то обавеза према нашим прецима, али и према будућим генерацијама - истакао је Милош Вучевић. Вучевић је рекао и да је веома поносан на независну, чврсту и политику стабилности коју води Александар Вучић, и додао да је само таква политика гарант опстанка нашег народа на огњиштима.

ФОТО: СНС

- Овај део Србије је један од најлепших бисера наше земље, а ми морамо да чувамо оно што имамо, али и да паметно искористимо потенцијале наше земље. Наша политика је, између осталог, да помажемо младим предузетницима, кроз различите врсте подстицаја, али и кроз пронаталну политику, да могу да остану на својим огњиштима и заснивају породице, и то ћемо чинити и даље - рекла је Милица Николић.

 

ФОТО: СНС


- Дрина је причала, а наш нобеловац Иво Андрић је записивао. Остало је забележено доста тешких тренутака у нашој историји, али ми смо се увек издизали изнова да градимо своју будућност. Тако је било и 2012. године. Зато сада имамо јаку привреду, јаку економију и зато можемо да градимо и да развијамо нашу земљу - истакао је Крсто Јањушевић. Он је додао да планирани ауто-пут до Котромана и тунел који ће повезати Ужице и Бајину Башту, као и болнице, школе, спортски терени и сви остали инфраструктурни пројекти могу да се реализују само уз политику развоја и стабилности коју води Александар Вучић, и зато, како је рекао, само заједно са Вучићем ми стварно можемо све.

ФОТО: СНС

ФОТО: СНС

БОНУС ВИДЕО:

НАРОД ЧЕКА ВУЧИЋА: Председник данас у Младеновцу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЕСТРАДНИ ПЕНЗИОНЕРИ: Ко преживљава, а ко прима 2.200 евра?