У ПЕТАК У "ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА": Поклон додатак "ТВ Новости"

Новости онлине

17. 02. 2022. у 16:58

Читаоце „Вечерњих новости“ петком очекује најсадржајнињи додатак о тв програму.

У ПЕТАК У ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА: Поклон додатак ТВ Новости

Фото: Новости

ЖЕЉКО ДИМИЋ, СРПСКИ ГЛУМАЦ КОЈИ ИМА УСПЕШНУ КАРИЈЕРУ У АМЕРИЦИ

Ретки су глумци са наших простора који остваре успешну каријеру у Америци. Један од њих је Жељко Димић, сценског имена Џек Димич, који је одиграо више од 85 улога. Био је запажен у серијама "Ред и закон", "Елементарно", "Касл", "Хаваји 5-0", ЦСИ. Као једну од најдражих и најважнијих, Димић издваја улогу Николе Тесле у документарном филму Жељка Мирковића "Теслин народ", који је био у трци за Оскара. Димић за сутрашњи број "ТВ новости" прича о улогама, традицији, сновима да буде певач, филмовима у којима није желео да глуми.

БРАНКО СТАНКОВИЋ О 20 ГОДИНА АУТОРСКЕ ЕМИСИЈЕ "КВАДРАТУРА КРУГА"

Саговорници му верују и поштују његово трајање, професионалност, хуманост и отварају му душу. Све је то Бранко Станковић забележио у ауторској емисији "Квадратура круга", која овог месеца обележава две деценије емитовања на РТС.

ВАЛОРИ КАРИ, ЈУНАКИЊА ТРИЛЕРА "ИЗГУБЉЕНИ СИМБОЛ"

После три холивудска блокбастера, књижевни серијал писца Дена Брауна коначно је добио и ТВ адаптацију. Серија "Ден Браун: Изгубљени симбол" води нас у прошлост где млађаном Роберту Лангдону ослонац и подршку пружа Кетрин, коју је дочарала Валори Кари. У интервјуу за "ТВ новости" глумица открива шта јој је био највећи изазов.

СТИЖУ "ПОДРУЧЈЕ БЕЗ СИГНАЛА" И "БЛОК 27" ОД 19. ФЕБРУАРА

Фабрике или творнице, како год их звали, прошле су једнако лоше у приватизацији, што приказује и регионална серија "Подручје без сигнала". Драма од шест епизода стиже 19. фебруара на РТС 1, а радња говори о пропадању радничке класе и индустрије, али и борби за опстанак. Свет бетона, челика и сивила представиће нам хорор мистерија "Блок 27", коју пратимо од 19. фебруара на Суперстар ТВ. У шест епизода откриваћемо где се налази, у стварности непостојећи, блок под бројем 27. Бруталистичка архитектура тог дела нашег главног града представљаће кобну замку за љубопитљиве актере ове серије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Данас славимо ТРИ ВЕЛИКА СВЕТИТЕЉА: Како бисте очували МИР у породици, обавезно испоштујте ове обичаје