ПОБЕДИЛА СМРТ: Деа Ђурђевић на данашњи дан доживела несрећу, вратиле јој се слике ужаса (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

07. 02. 2022. у 20:14

ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић пре тачно три године доживела је стравичну саобраћајну несрећу приликом које јој је аутобус потпуно ишчупао руку.

ПОБЕДИЛА СМРТ: Деа Ђурђевић на данашњи дан доживела несрећу, вратиле јој се слике ужаса (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Пинк ТВ Принтскрин

 Деа је једног обичног јутра кренула на посао, али јој се тада живот потпуно променио, а на посао тога дана није ни стигла.

Ратне повреде, како су их назвали доктори, је залечила и преживела оно што преживи један у милион. Три године касније, Деа за "Национални дневник" ТВ Пинк, каже да је и данас истим путем пошла на своје радно место.

-Истим путем, али не у исто време, што је добро, барем је нешто другачије, сат времена раније. Лагала бих када не бих рекла да ми је то била прва мисао, када сам кренула. Овог јутра ме је време боље послужило. Исто је било празно, празне су биле улице, и на то ме је подсетило, али овога јутра са више снаге. Прошла сам поред истог места, бацила око и само наставила даље - рекла је Деа.

И тада и сада места за страх нема! Била је на граници живота и смрти док су јој се лекари борили за живот, али и да спасу откинуту руку, а позитиван дух је није напуштао. Деа данас са повређеном руком може да савија прсте и истиче да управо ту руку сада користи више него икада.

- Могу да савијам прсте, да их исправим колико могу, јер немам део трицепса, могу да отварам врата, доста користим руку, више сада, него икада и чини ми се више него што су лекари планирали. Научила сам нормално и да ходам, није само рука у питању, могу нормално и да возим - каже водитељка "Новог јутра".

Како једна секунда може да промени живот о томе разговара на својим трибинама, јер је она једна од оних који су имали срећу да преживе саобраћају несрећу и научила је важну животну лекцију.

Саобраћај није само од тачке А до тачке Б, у саобраћају ти у сусрет иду људи и судбине и најважнија ствар у саобраћају је концентрација - испричала је Деа.

Деа је имала 21 операцију, две клиничке смрти и више од 100 успављивања

Након саобраћајне несреће, Деа је имала 21 операцију, две клиничке смрти и више од 100 успављивања. Ипак, жеља за животом је победила, а ту је и препознатљив осмех, баш такву Деу гледамо редовно у јутарњем програму ТВ Пинк "Ново јутро".

БОНУС ВИДЕО - OD MEDALJE DO RAKA NA MOZGU: Dragana Špehar umesto maratona, trči trku života

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему