НОВА МИСТЕРИЈА У СЛУЧАЈУ НЕСТАЛОГ МАТЕЈА ПЕРИША: Друштвеним мрежама кружи фотографија са његовог Инстаграма, а ово је објашњење (ФОТО)

Novosti online

25. 01. 2022. у 12:48 >> 13:11

НА Инстаграм страници Нестали Матеј Периш, посвећеној Сплићанину за којим скоро месец дана трагају полиција и грађани, појавила се нова објава.

НОВА МИСТЕРИЈА У СЛУЧАЈУ НЕСТАЛОГ МАТЕЈА ПЕРИША: Друштвеним мрежама кружи фотографија са његовог Инстаграма, а ово је објашњење (ФОТО)

Матеј Периш, Фото Твитер

Наиме, они су на Јутјубу објавили снимак на коме се види како је неко са Инстаграм профила Матеја Периша прегледао објаву у којој су га таговали.

Са ове странице су навели да, уколико то није урадила полиција, могло би бити могуће да је Матеј ушао на свој профил. Међутим, према досадашњем току истраге јасно је да би у том случају полиција већ лоцирала Периша и да је највероватније управо полиција, која прегледа све његове контакте, четове и друштвене мреже, прочитала све поруке које добија и на овој мрежи.

Фото: Printscreen

 

Матеј Периш био активан на Вајберу

Да подсетимо, ово није први пут да се види активност на мрежама несталог Сплићанина. Прошлог петка, после пуна 22 дана, Матеј је био доступан на Вајберу у 21.53 сата. Људи који не губе наду да ће се нестали младић појавити поделили су ову информацију, што је изазвало лавину коментара на мрежама! Једно од објашњења је да је полиција била улогована на његов налог како би проверила комуникацију из претходног периода.

Ова теорија се показала као тачна јер ју је дан касније потврдио и Матејев тата Ненад Периш, који је појаснио да су оперативци МУП-а улазили на Вајбер и проверавали преписке.

- Вероватно су се оперативци и овог пута улоговали на Инстаграм, како би поново прошли кроз Матејеве преписке, нарочито ако знамо да је он у ноћи нестанка користио ову апликацију како би се дописивао - појаснио је извор.

Сплићанин нестао пред Нову годину

Подсетимо, Сплићанин је нестао ноћ уочи Нове године, а његови пријатељи су, према званичним информацијама, нестанак пријавили 31. децембра у 18 часова. Младић је, како је реконструисано, био у клубу Готик у Бетон хали, одакле је изашао око 1.43 сата, па трчећи отишао до Сава променаде.

Надзорна камера ресторана снимила га је како прилази леденој Сави. Видео-надзор је снимио и како неки "објекат" плива у реци, а испоставило се да је ту последњи пут ухваћен сигнал његовог мобилног у 2.05 сати.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО - Настављена потрага у реци Сава за несталим Матејом

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе