ВУЛИН ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ПОЛИЦИЈСКЕ ИСПОСТАВЕ ЗЛАТИБОР: Јачањем капацитета МУП-а подижемо безбедност грађана

Новости онлајн

20. 01. 2022. у 11:35

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас на Златибору радове на изградњи нове зграде Полицијске испоставе, као и радове на реконструкцији хотела „Нарцис“.

ВУЛИН ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ПОЛИЦИЈСКЕ ИСПОСТАВЕ ЗЛАТИБОР: Јачањем капацитета МУП-а подижемо безбедност грађана

Фото: МУП

Након што се упознао са стањем на градилишту, министар полиције је истакао да ће нови објекат Полицијске испоставе Златибор значајно допринети још бољој комуникацији између полиције и грађана Златиборског округа, као и унапређењу безбедности и сигурности свих мештана и туриста.

- Након недавног отварања Полицијске испоставе Kопаоник, настављамо са континуираним улагањем у инфраструктуру Министарства унутрашњих послова и модернизацијом полиције. Ускоро ћемо отворити и учинити функционалном за рад и Полицијску испоставу Златибор. Њеним отварањем и ангажовањем 30 полицијских службенка који ће радити у три смене, сви мештани ове планине, која је и најпосећенија туристичка дестинација, биће још сигурнији, као и њихова имовина, а безбедност и комфор посетилаца још већа - поручио је министар полиције Александар Вулин.

Министар полиције још једном је поновио да ће Министарство унутрашњих послова учинити све да олакша и унапреди рад свих својих припадника, као и да се занављањем и модернизацијом опреме подиже ефикасност српске полиције и безбедност грађана.

- Јачањем и побољшањем капацитета МУП-а, побољшавамо рад и ефикасност полиције, из којег произилази боља општа сигурност и безбедност грађана. Нова опрема и возила, реновирање просторија МУП-а и изградња нових доприносе додатној безбедности грађана, што је наш најважнији циљ - рекао је министар полиције Александар Вулин.

Министар полиције је истакао да су захваљујући напорима и економским мерама које је спровео председник Србије Александар Вучић, услови рада и радно окружење за полицију, поред оваквих капиталних улагања, знатно побољшани и унапређени и најавио да ће се капацитети МУП-а још више обнављати и јачати у наредном периоду.

Будући објекат Полицијске испоставе Златибор налази се на парцели површине 1.650 метара квадратних, а у оквиру објекта су предвиђени дежурна служба, канцеларије, гараже и друге просторије опремљене за рад полиције.

Такође, овом приликом министар полиције Вулин обишао је на Златибору и радове на реконструкцији хотелског смештаја „Нарцис“, чији је држалац права Министарство унутрашњих послова.

- Иако деценијама уназад није било већих улагања у овај објекат осим текућих, од августа прошле године започети су радови на реконструкцији смештајних јединица и санацији и реновирању свих просторија. Хоћу да моји полицајци и њихове породице имају адекватне услове за одмор. Министарство унутрашњих послова брине о својима - поручио је министар полиције Александар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу