ПОЈАВИЛА СЕ НОВА СЛИКА МАТЕЈА ПЕРИША: Сплићанин оставио статус пре нестанка (ФОТО)

Novosti online

19. 01. 2022. у 14:42

СЛУЧАЈ нестанка Матеја Периша добио је нову димензију након што се у јавности огласила његова пријатељица Маја С. са којом се последње чуо кобне ноћи између 30. и 31. децембра.

ПОЈАВИЛА СЕ НОВА СЛИКА МАТЕЈА ПЕРИША: Сплићанин оставио статус пре нестанка (ФОТО)

Матеј Периш, Фото Твитер

Она је изјавила да јој је најжалије што се Матеју није јавила на позив који је имала у 22.39 часова.

- Нормално да се кајем, то ми је највећа мука од свега, јер сматрам да ме је можда обавестио да долази у Београд, ја бих им рекла где да иду и шта да раде - рекла је Маја С. у емисији "Експлозив".

Фото: Printscreen

 

Током истраге Матејевог нестанка у великој мери је испитан његов приватни живот, другари са којима је дошао у провод, али није објављен велики број његових фотографија.

Хрватски медији објавили су и фотографију Матеја Периша са друговима, која је настала у комбију којим су кренули у Београд.

Фото: Приватна архива

 

На његовом профил на WhatsАpp-у, где је најчешће комуницирао са оцем, Матеј је пре нестанка написао како се налази у школи, што је додатно све најежило у овом случају, док му је на профилној фотографији постављена слика са плаже.

Матеј је био активан и на Виберу, а неколико недеља пре нестанка, како кажу извори, променио је профилну фотографију. Ово је уједно и његова најсвежија фотографија која се појавила у јавности, након нестанка.

Београдска полиција наставља да истражује све околности нестанка Матеја Периша, а у истрагу су укључени сателити и термовизијске камере.

Подсетимо, Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, а његови пријатељи су, према званичним информацијама, нестанак пријавили 31. децембра у 18 часова.

Младић је, како је реконструисано, био у клубу “Готик” у Бетон хали, одакле је изашао у 1.43, па трчећи отишао до Сава променаде. Ту му се и губи сваки траг, а надзорна камера га је снимила како силази према леденој Сави.

Видео-надзор је Периша наводно снимио и како плива, а ту је последњи пут и ухваћен сигнал његовог мобилног телефона, пет минута после два часа.

БОНУС ВИДЕО: Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПАО ВИБЕР: Корисници пријављују квар, разлог још увек непознат