"ЛАКУ НОЋ, ДУШО": Речи којима се докторка Ана опростила од ћерке сламају срца

М.Марковић

19. 01. 2022. у 09:42

ДОКТОРКА Ана Чопорда, анестезиолог Клиничко-болничког центра "Звездара" у Београду, преминула је од короне на свој 41. рођендан.

ЛАКУ НОЋ, ДУШО: Речи којима се докторка Ана опростила од ћерке сламају срца

Фото: Фацебоок

На свет је, пре четири године, донела девојчицу, из трећег покушаја вантелесне оплодње, када јој је живот био угрожен. Била је на апаратима за хемодијализу. И тада је вест потресла Србију. Објављено је да је једна жена свој живот подредила - новом. Животу свог детета.

Цурици је Ана даровала име - Ное. Име из Библије. Као прича о потопу и барци која спасава. Име које остаје и постоји у чврстом карактеру.

Последње речи које је мајка упутила ћерки сламају срца.

- Лаку ноћ, душо, мајка те милује вечном љубављу - тако су се њих две последњи пут поздравиле. Ана је отишла на посао. И, није се вратила. Корона их је заувек раздвојила.

Пожртвована

ОД докторке Ане Чопорде, која је прекјуче подлегла ковиду 19, опростиле су се и колеге из КБЦ "Звездара". У саопштењу на сајту ове установе речено је да је др Ана била велики борац и пожртвован колега.

- Сви који су имали привилегију да сарађују са њом сећаће је се као доброг сарадника и човека који је био спреман да помогне и пацијентима и колегама. Са здравственим проблемима које је имала суочавала се храбро и бескомпромисно. Ненадокнадив је губитак за колектив КБЦ "Звездара", др Ана нас је прерано напустила, али је оставила велики траг у нашем колективу, где ће је сви памтити по харизми, жељи за животом и преданом раду у нашој установи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе