БУДИМ СЕ И ОДЛАЗИМ НА СПАВАЊЕ С НАДОМ: Ненад Периш о потрази за сином – Због Матеја остајем у Београду колико год ме требају

Novosti online

18. 01. 2022. у 17:28

ПОТРАГА за Матејем Перишем, који је у Београду нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, траје 19. дана.

БУДИМ СЕ И ОДЛАЗИМ НА СПАВАЊЕ С НАДОМ: Ненад Периш о потрази за сином – Због Матеја остајем у Београду колико год ме требају

Фото: AP Photo/Marko Drobnjakovic/МУП Хрватске/Јутјуб/РТЛ

Истрага је сада проширена на део Србије од Београда низводно Дунавом. Матејев отац је јутрос био на састанку у МУП-у у Београду.

- Јутрос сам био у контакту с истражитељима у МУП-у Србије и МУП-у Хрватске. Речено ми је да се све активности и даље проводе највишим интензитетом, како у претраживању терена на води и копну тако и у другим потребним истражним радњама - рекао је Периш.

Каже како до даљег остаје у Београду.

- Ту сам у Београду, колико ме год требају. Помажем истражитељима и чекам - каже Матејев отац.

Што се тиче расветљавања последњег снимка на којој се поуздано види Матеј док се спушта степеницама према Сави, код ресторана Саванова, Матејев отац каже како из полиције није добио никакве нове информације.

- Не могу са потпуном сигурношћу да тврдим да ли је момак који креће ка степеницама мој син. Снимак је лош и непотпун. По начину хода могу да кажем да је реч о мом Матеју, али не са потпуном сигурношћу. Морам рећи да је ово посао за полицијског експерта - каже  Ненад Периш.

Он је апеловао да се расветле сви детаљи снимка након што су се појавиле теорије да се на снимку види још неко. Матејев отац каже како се још нада да ће пронаћи сина живог, колико год та нада била мала.

- Будим се и одлазим на спавање с надом. Свестан сам времена које пролази, али наду не губим. Нити смем нити желим, због свог Матеја. Хвала свима који раде на овом случају и дубоко захваљујем свима који саосећају и који се моле - каже Ненад Периш.

Иначе, јуче се појавио и снимак на коме се наводно чује глас који се обраћа Матеју, али је то касније демантовано.

БОНУС ВИДЕО - Реконструкција кретања Матеје Периша у ноћи нестанка

(Индекс.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

УЧЕ ВЕШТАЧКУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ: Нове технологије уче се на десет студијских програма државних универзитета