ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ КБЦ ЗВЕЗДАРА ОД ДР АНЕ: Велики борац, пожртвован колега, памтићемо је по жељи за животом

Novosti online

18. 01. 2022. у 13:26

ВЕСТ да је др Ана Чопорда преминула баш на свој 41. рођендан дубоко је погодила грађане Србије. Боловала је од бубрежне инсуфицијенције и ишла редовно на дијализе. Радила је у Клиничко-болничком центру (КБЦ) Звездара, а иза себе је оставила ћеркицу Ноу.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ КБЦ ЗВЕЗДАРА ОД ДР АНЕ: Велики борац, пожртвован колега, памтићемо је по жељи за животом

Фото: КБЦ Звездара

Поводом ове тужне, трагичне вести, огласио се и колектив КБЦ Звездара, а њене колеге навеле су да су имале велику привилегију да сарађују са њом.

- Др Ана Чопорда Фишер је преминула 17. јануара 2022. године. Била је запослена као лекар специјалиста анестезиологије, реаниматологије и интензивне терапије у Служби за анестезиологију са реанимацијом. Колегиница Ана је била велики борац и пожртвован колега. Сви који су имали привилегију да сарађују са њом ће је се сећати као доброг сарадника и човека који је био спреман да помогне увек, како колегама тако и пацијентима - навели су у свом емотивном обраћању.

Са здравственим проблемима које је имала, додали су, суочавала се храбро и бескомпромисно.

- Ненадокнадив губитак за колектив КБЦ Звездара. Др Ана нас је прерано напустила, али је оставила велики траг у нашем колективу где ће је сви памтити по харизми, жељи за животом, али и преданом раду у нашој установи - речи су њеног колектива.

Подсетимо, др Чопорда преминула је од последица корона вируса, како је навео њен колега на друштвеној мрежи Фејсбук.

БОНУС ВИДЕО: Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Слушај најновије вести и најбољу музику на радионовости.цом