"САД СТЕ ШОКИРАНИ? БОЖЕ, ШТА ЈОЈ БИ" Након смрти Кике Ђукић српски тиктокер објавио сурову поруку (ФОТО)

Новости онлине

09. 12. 2021. у 15:02

НАКОН вести да је јутјуберка Кристина Кика Ђукић преминула, наводно одузевши себи живот, огласио се тиктокер Лука Кривокапић који је указао на лицемерје многих који сада жале за њом.

САД СТЕ ШОКИРАНИ? БОЖЕ, ШТА ЈОЈ БИ Након смрти Кике Ђукић српски тиктокер објавио сурову поруку (ФОТО)

Фото: Youtube/Kika

- Мхм, шокирани сте? Ух, катастрофа! Па откуд то? Боже, шта јој би! Било би супер кад бисте били тако шокирани и коментарима које сви добијамо, а које је она последње 3 године добијала свакодневно - "умри", "Дабогда погинула", "желим ти све најгоре", "разболи се", и тако даље - написао је Лука.

- Па она драма са Бака Прасетом, где сте јој се усе**вали у живот заједно са њим. Не знате за границу, де*или мали и велики. Тастатура је, нажалост, омогућила сваком имбецилу да остави коментар и пљуне на некога. Сви ми добијамо свакакве коментаре, углавном "огугламо" на све то. Међутим, желели то да признамо или не, дође моменат када се накупе сва та с*ања која истипкате, изговорите, снимите - наставио је он.

- Језиво је шта сте све у стању да напишете. И сад, кад је девојка поклекла свим увредама, псовкама, нападима, омаловажавањима... Сад је шок, сад је дивна, сад је лепа, сад је јадна, сад је анђео... Мрш бре - закључио је Кривокапић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)