УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИМА: Радови на више деоница

Novosti online

01. 12. 2021. у 18:43

ЈАВНО предузеће Путеви Србије објавило је на којим деоницама ће изводити радове у наредном периоду и упозорило возаче да прилагоде вожњу условима на коловозу.

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИМА: Радови на више деоница

Никола Фифић

• Ауто-пут Е-75, петља Јагодина - петља Баточина, смер ка Београду - од 2.12. до 4.12.2021. г, од 9 до 16 ч, истражни радови за потребе рехабилитације пута. У зони радова за саобраћај ће бити затворена зауставна и возна/претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати у слободној траци, у зависности у којој се изводе радови.

• Ауто-пут Е-75, петља Јагодина - петља Појате, смер ка Нишу - завршени истражни радови. Саобраћај је нормализован.

• Kружна раскрсница Суботица на Сомборском путу до кружне раскрснице Суботица на Бачкотополском путу - обустава саобраћаја од 3.12.2021. од 8 ч до 5.12.2021.г. до 18 ч, због радова на иградњи натпутњака на Пачирском путу. Саобраћај ће се одвијати обилазним путем кроз град Суботицу и то: кружна раскрсница Суботица (Сомбор)-Сомборски пут-Загребачка улица - Београдски пут-државни пут II А реда број 100 (према Бачкој Тополи)-кружна раскрсница Суботица (Бачка Топола).

• Насељено место Попучке ( од km 22+700 до km 23+484), на делу државног пута II Б реда број 342 - 2.12.2021. г, измена постојећег режима саобраћаја због радова на изградњи брзе саобраћајнице Лозница-Ваљево-Лазаревац, деоница Иверак-Лајковац. Успоставиће се привремени режим саобраћаја са двосмерним одвијањем.

• Ауто-пут Е-75, деоници петља Водањ – петља Колари, зона петље Колари - до 1.03.2022. г, продужава се измена режима саобраћаја због радова на реконструкцији натпутњака. У зони радова, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у оба смера, а саобраћај се одвија зауставним саобраћајним тракама. Петља Колари, у смеру Колари-Београд, остаје затворена за саобраћај.

• Смедерево (Колари) - петља Колари - до 1.03.2022. г, продужавају се радови на надвожњаку код Колара (изнад ауто-пута) на делу државног пута II Б реда број 352. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, регулисано семафорском сигнализацијом.

Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.10 часова:

-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,

-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута,

-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,

-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,

-на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)