ЗА НАСЕЉЕМ НАДОМАК БЕОГРАДА ВЛАДА СПЕЦИЈАЛНА ПОМАМА: Овде можете купити кућу од 90 квадрата за само 22.000 евра

Новости онлајн

30. 11. 2021. у 14:19

ПОСТОЈИ једно градско насеље на територији града Панчева за којим влада специјална помама, а то је Качарево, удаљено непуних 35 километара од Београда.

ЗА НАСЕЉЕМ НАДОМАК БЕОГРАДА ВЛАДА СПЕЦИЈАЛНА ПОМАМА: Овде можете купити кућу од 90 квадрата за само 22.000 евра

Фото Printskrin

Недавно је продата некретнина од око 90 квадрата, за свега 22.000 евра, а тренутно није тако лако наћи кућу у Качареву, јер су Панчевци заинтересовани, пише Телеграф.

Штавише, продају станове у овом граду, иако цене претендују да порасту јер Панчево бива све атрактивније, како би купили кућу са двориштем у овом месту.

Подсећамо, тражња за викендицама и кућама за живот ван града посебно је појачана откако је кренула пандемија. 

На Космају је квадрат већ 1.000 евра.

Мештани Борче такође траже Качарево, због близине, а посебно они који себи могу да приуште стан у граду и кућу на селу. Дели их око педесетак минута вожње, што је идеално ако сте возач, а радите у граду и желите своју оазу мира у овом војвођанском месту.

Према званичним подацима, давне 1792. у Качарево су се доселили немачки досељеници и село је тада носило назив Франзфелд. Има свега неколико хиљада становника, али би могло да оживи у наредним годинама, како буде расло интересовање викендаша.

На домаћим сајтовима за продају некретнина квадрат је у просеку 300 евра, за солидну кућу.

Тако се 90 м2 продаје за 30.000 евра, а била је чак оглашена и некретнина - која више није у понуди - где је квадрат износио мање од 170 евра. Наиме, шездесетак квадрата је нуђено за 10.000 евра.

Осим тога, Качарево је као место идеално за поседовање куће за издавање лети, посебно ако уложите у ентеријер и двориште, те га обогатите базеном, роштиљем, ђакузијем на отвореном. Такве викендице су се добро издавале читавог лета, за неколико десетина евра по дану.

(Telegraf)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)